تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کد خبر : 611603

خورش مرغ ماست: طعمی بی‌نظیر و دلچسب

خورش مرغ ماست: طعمی بی‌نظیر و دلچسب

طرز تهیه خورش مرغ با ماست: یک غذای سنتی و خوشمزه خورش مرغ با ماست یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که طعم ترش و ملایم آن، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند. مواد لازم: سینه مرغ: ۸۰۰ گرم (خرد شده)

طرز تهیه خورش مرغ با ماست: یک غذای سنتی و خوشمزه

خورش مرغ با ماست یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که طعم ترش و ملایم آن، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند.

مواد لازم:
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم (خرد شده)
پیاز: ۱ عدد (درشت، خرد شده)
سیر: ۶ حبه (خرد شده)
زنجبیل: ۱ تکه کوچک (رنده شده)
فلفل سبز: ۲ عدد (خرد شده)
هویج: ۴ عدد (خرد شده)
ماست: ۲ پیمانه (ماست چکیده یا پرچرب)
برگ گشنیز: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
قند: ۱ عدد (اختیاری، برای کاهش ترشی)
طرز تهیه:
تفت دادن مرغ و سبزیجات:

روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ با عمق مناسب گرم کنید.
پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود.
تکه‌های مرغ و هویج را به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک کمی تفت دهید.
سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید.
اضافه کردن ماست و ادویه‌ها:

ماست را به همراه ۳/۴ برگ گشنیز خرد شده، قند (در صورت استفاده) و مقداری نمک به مواد اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
پخت خورش:

در تابه را بگذارید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد تا مرغ کاملا پخته و خورش جا بیفتد.
در حین پخت، چند بار خورش را هم بزنید تا ته نگیرد.
سرو:

خورش آماده را در ظرف مورد نظر بکشید و با باقی مانده گشنیز و بادام هندی (اختیاری) تزیین کنید.
خورش مرغ با ماست را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر می‌توانید از زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.
برای کاهش ترشی خورش، می‌توانید مقدار ماست را کمتر کرده یا کمی شکر به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید خورش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی آرد گندم را در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید.
برای یک خورش خوشرنگ‌تر، می‌توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.

برای یک خورش مجلسی‌تر، می‌توانید از زرشک نیز استفاده کنید.
این خورش را می‌توانید با انواع نان‌های سنتی مانند نان سنگک یا نان لواش سرو کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید خورش مرغ با ماست را همراه با سالاد شیرازی سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.