خورش لوبیا سبز خانگی؛ ساده و خوشمزه
طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و خانگی خورش لوبیا سبز یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و عطر دلنشینش، هر کسی را به خود جذب میکند. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد اولیه ساده و روش پخت آسان نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و خانگی
خورش لوبیا سبز یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با طعم لذیذ و عطر دلنشینش، هر کسی را به خود جذب میکند. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد اولیه ساده و روش پخت آسان نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله خورش لوبیا سبز را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو یا آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد اولیه:
پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده کنید.
گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید.
لوبیا سبز را بشویید و به قطعات دلخواه ببرید.
تفت دادن پیاز و سیر:
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
اضافه کردن گوشت:
گوشت را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
افزودن آب و پختن گوشت:
آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
اضافه کردن لوبیا سبز و رب گوجه فرنگی:
لوبیا سبز را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل کرده و به خورش اضافه کنید.
تعیین طعم و سرو:
نمک، فلفل سیاه و آب لیمو یا آبغوره را به خورش اضافه کرده و مزه آن را تنظیم کنید.
اجازه دهید خورش به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد.
سرو:
خورش لوبیا سبز را با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0