تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
کد خبر : 611677

خورش لبو: یک رنگین‌کمان خوشمزه در بشقاب شما

خورش لبو: یک رنگین‌کمان خوشمزه در بشقاب شما

خورش لبو: یک رنگین‌کمان خوشمزه در بشقاب شما خورش لبو، یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رنگ قرمز جذاب و طعمی شیرین و ترش، طرفداران زیادی دارد. این خورش نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز می‌باشد. مواد لازم: لبو: 3 عدد متوسط گوشت گوسفند یا

خورش لبو: یک رنگین‌کمان خوشمزه در بشقاب شما

خورش لبو، یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رنگ قرمز جذاب و طعمی شیرین و ترش، طرفداران زیادی دارد. این خورش نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز می‌باشد.

مواد لازم:
لبو: 3 عدد متوسط
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم (خورشتی)
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
شکر: به مقدار دلخواه (بسته به ذائقه)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: لبوها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات متوسط خرد کنید. گوشت را نیز به قطعات دلخواه خرد کنید. پیاز را ریز خرد کنید.
تفت دادن گوشت: در یک قابلمه مناسب، روغن را گرم کرده و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.
پخت گوشت: به گوشت تفت داده شده، آب اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
اضافه کردن لبو: لبوهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش بپزد تا لبوها نرم شوند.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی و زعفران: رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود. سپس رب گوجه فرنگی تفت داده شده و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید.
اضافه کردن شکر و جا افتادن خورش: به دلخواه می‌توانید مقداری شکر به خورش اضافه کنید تا طعم شیرین‌تری پیدا کند. اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت 15-20 دقیقه دیگر بجوشد تا جا بیفتد و روغن بیندازد.
برای طعم بهتر می‌توانید به خورش لبو، یک عدد سیب زمینی کوچک یا مقداری آلو اضافه کنید.
برای رنگ گرفتن بهتر خورش، می‌توانید از لواشک آلو نیز استفاده کنید.
اگر از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، زمان پخت کوتاه‌تر خواهد بود.
خورش لبو را می‌توانید با برنج زعفرانی، نان یا نان سنگک سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.