آمارتکستاریخ انتشار : دوشنبه 16 مهر 1403 - 13:53
کد خبر : 612930

خورش ریحانی که عطر و طعمش شما را مدهوش می‌کند

خورش ریحانی که عطر و طعمش شما را مدهوش می‌کند

خورش ریحان و بادمجان، ترکیبی خوشمزه و پرطرفدار خورش ریحان با بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با عطر و طعم بی‌نظیر ریحان و بافت نرم بادمجان، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید: مواد لازم: گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم پیاز: 2

خورش ریحان و بادمجان، ترکیبی خوشمزه و پرطرفدار

خورش ریحان با بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با عطر و طعم بی‌نظیر ریحان و بافت نرم بادمجان، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
ریحان تازه: 500 گرم
بادمجان: 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط
لیمو عمانی: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
آبغوره: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد:

گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
ریحان را پاک کرده و خرد کنید.
بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و رنده کنید.
لیمو عمانی‌ها را بشویید و چند سوراخ ریز در آن‌ها ایجاد کنید.
تفت دادن گوشت و پیاز:

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
اضافه کردن آب و پختن گوشت:

آب جوش را به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند.
لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
اضافه کردن بادمجان و ریحان:

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و به قابلمه اضافه کنید.
ریحان خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
اضافه کردن گوجه فرنگی و جا افتادن خورش:

گوجه فرنگی رنده شده را به همراه آبغوره به قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیندازد.
سرو خورش:

خورش ریحان و بادمجان را به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید خورش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید در انتهای پخت، کمی آرد گندم را با آب سرد مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید.
برای تزیین خورش می‌توانید از کشمش یا زرشک استفاده کنید.
اگر از بادمجان قلمی استفاده می‌کنید، بهتر است آن را قبل از اضافه کردن به خورش، آب پز کنید تا تلخی آن گرفته شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.