خورش خلال کرمانشاهی، طعمی که فراموش نمیکنید

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی، یک غذای اصیل و خوشمزه خورش خلال یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاهی است که با گوشت خورشتی، خلال بادام و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و برای مهمانیها و مجالس مناسب است. مواد لازم: گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم خلال بادام:
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی، یک غذای اصیل و خوشمزه
خورش خلال یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاهی است که با گوشت خورشتی، خلال بادام و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و برای مهمانیها و مجالس مناسب است.
مواد لازم:
گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم
خلال بادام: 100 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
گردو: 50 گرم
کشمش پلویی: 50 گرم
دارچین: نصف قاشق چایخوری
هل: چند عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. خلال بادام را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود. گردو و کشمش را نیز بشویید و کنار بگذارید.
تفت دادن گوشت و پیاز: پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن آب و ادویه: به مواد آب جوش اضافه کنید به طوری که روی مواد را بگیرد. زعفران دم کرده، دارچین، هل، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و اجازه دهید خورش به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت پخته شود.
اضافه کردن خلال بادام، گردو و کشمش: خلال بادام، گردو و کشمش را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تا مواد با هم جا بیفتند.
سرو خورش: خورش خلال را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی زنجبیل رنده شده در خورش استفاده کنید.
خلال بادام را میتوانید در روغن کمی تفت دهید تا طعم بهتری پیدا کند.
برای تزیین خورش، میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0