خورش حبشی؛ میراثی از جنوب با طعمی فراموشنشدنی
خورش حبشی، طعمی اصیل و دلنشین از جنوب خورش حبشی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار جنوب ایران است که با ترکیبی از گوشت، لپه، میوههای خشک و ادویههای خوش عطر و طعم، طعمی بینظیر پیدا میکند. این خورش مجلسی و خوشمزه، اغلب در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی سرو میشود. مواد لازم برای تهیه خورش
خورش حبشی، طعمی اصیل و دلنشین از جنوب
خورش حبشی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار جنوب ایران است که با ترکیبی از گوشت، لپه، میوههای خشک و ادویههای خوش عطر و طعم، طعمی بینظیر پیدا میکند. این خورش مجلسی و خوشمزه، اغلب در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:
گوشت گوسفندی: 300 گرم (خورشتی خرد شده)
لپه: نیم پیمانه
پیاز: 1 عدد بزرگ
رب انار: نیم پیمانه
شیره انگور: 3-4 قاشق غذاخوری
پودر بادام: 1.5 پیمانه
برگه زردآلو یا قیسی: 5-6 عدد
آلو بخارا: 5-6 عدد
کشمش سبز: 50 گرم
ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
کره: 50 گرم
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد: لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید. گوشت را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. آلوها و کشمش را نیز بشویید.
تفت دادن گوشت و پیاز: کره را در یک قابلمه مناسب گرم کنید و گوشت را همراه با پیاز داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
اضافه کردن لپه و ادویه: لپه خیس خورده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس ادویه کاری، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
پخت اولیه: به اندازه یک بند انگشت آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را ببندید تا گوشت و لپه بپزند.
اضافه کردن میوههای خشک و رب: پس از اینکه گوشت و لپه پختند، رب انار، شیره انگور، پودر بادام، آلوها و کشمش را به خورش اضافه کنید.
پخت نهایی: حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد.
تزیین و سرو: قبل از سرو، خورش را با سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از گوشت گوسفندی ران استفاده کنید.
برای اینکه خورش رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
اگر دوست دارید خورش شما شیرینتر باشد، مقدار شیره انگور را بیشتر کنید.
برای تزیین خورش میتوانید از زرشک نیز استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0