خورش آلو اسفناج، طعمی که فراموش نمیکنید

طرز تهیه خورش آلو اسفناج، مجلسی و خوشمزه خورش آلو اسفناج یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب طعم ترش آلو و عطر اسفناج، طعمی بینظیر پیدا میکند. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید: مواد لازم: گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم اسفناج تازه: 500 گرم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج، مجلسی و خوشمزه
خورش آلو اسفناج یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب طعم ترش آلو و عطر اسفناج، طعمی بینظیر پیدا میکند. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
گوشت خورشتی (گوسفند یا گوساله): 500 گرم
اسفناج تازه: 500 گرم
آلو بخارا: 10 عدد
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. اسفناج را پس از شستن و خشک کردن، خرد کنید. آلو بخارا را از شب قبل خیس کنید.
تفت دادن گوشت و پیاز: پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن آب و ادویه: به مواد آب جوش اضافه کنید به طوری که روی مواد را بگیرد. نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و اجازه دهید خورش به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت پخته شود.
اضافه کردن اسفناج و آلو: اسفناج خرد شده و آلو بخارای خیس خورده را به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تا اسفناج پخته و خورش جا بیفتد.
سرو خورش: خورش آلو اسفناج را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی دارچین یا زنجبیل در خورش استفاده کنید.
اگر دوست دارید خورش شما غلیظتر باشد، میتوانید در انتهای پخت، کمی آرد گندم را با آب سرد مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید.
برای تزیین خورش، میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0