تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
کد خبر : 611702

خوراک گوشت چینی: سفری به دل چین با هر لقمه

خوراک گوشت چینی: سفری به دل چین با هر لقمه

خوراک گوشت چینی: یک سفر خوشمزه به شرق دور خوراک گوشت چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با طعم‌های متنوع و عطر دلنشین خود، هر ذائقه‌ای را فتح می‌کند. این غذا با ترکیب گوشت، سبزیجات و سس‌های مخصوص چینی، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می‌دهد. مواد لازم: گوشت گوساله

خوراک گوشت چینی: یک سفر خوشمزه به شرق دور

خوراک گوشت چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با طعم‌های متنوع و عطر دلنشین خود، هر ذائقه‌ای را فتح می‌کند. این غذا با ترکیب گوشت، سبزیجات و سس‌های مخصوص چینی، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می‌دهد.

مواد لازم:
گوشت گوساله یا گوشت راسته: 500 گرم (خرد شده یا نگینی)
پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
زنجبیل تازه: 1 قطعه کوچک (رنده شده)
فلفل دلمه رنگی: 1 عدد (خرد شده)
هویج: 2 عدد (خرد شده)
قارچ: 200 گرم (خرد شده)
سس سویا: 4 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
شکر: 1 قاشق چای‌خوری
سرکه بالزامیک: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده‌سازی گوشت: گوشت را با نشاسته ذرت و کمی سس سویا مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تفت دادن گوشت: روغن را در تابه داغ کرده و گوشت را به مدت 5-7 دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. گوشت را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
تفت دادن سبزیجات: پیاز، سیر و زنجبیل را در تابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه، هویج و قارچ را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
تهیه سس: در یک کاسه کوچک، سس سویا، آب، شکر، سرکه بالزامیک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
ترکیب مواد: گوشت تفت داده شده را به سبزیجات اضافه کرده و سس را روی آن‌ها بریزید. حرارت را کم کرده و به مدت 5-7 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سس غلیظ شود.
سرو: خوراک گوشت چینی را با برنج سفید یا نودل سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم‌دار کردن بیشتر خوراک می‌توانید از ادویه‌های چینی مانند پودر فلفل قرمز، دارچین و میخک استفاده کنید.
می‌توانید از انواع گوشت دیگر مانند مرغ یا گوشت خوک نیز استفاده کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید خوراک گوشت چینی را با سبزیجات دیگری مانند کلم بروکلی، نخود فرنگی یا لوبیا سبز نیز تهیه کنید.
برای تزیین می‌توانید از پیازچه خرد شده و کنجد استفاده کنید.
پیشنهاد سرو:
خوراک گوشت چینی را می‌توانید با برنج سفید، نودل، یا حتی نان باگت سرو کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید این خوراک را همراه با سالاد و سوپ سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.