خوراک کدو و گوشت چرخ کرده، طعمی که عاشقش میشوید

خوراک کدو حلوایی با گوشت چرخ کرده، یک غذای خوشمزه مواد لازم: ماده مقدار کدو حلوایی ( پوست کنده و نگینی خرد شده) 500 گرم گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز متوسط ( نگینی خرد شده) 2 عدد سیر ( رنده شده) 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ( رنده
خوراک کدو حلوایی با گوشت چرخ کرده، یک غذای خوشمزه
مواد لازم:
ماده مقدار
کدو حلوایی ( پوست کنده و نگینی خرد شده) 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط ( نگینی خرد شده) 2 عدد
سیر ( رنده شده) 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ( رنده شده) 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
روغن 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه ( برای تزیین) چند شاخه
طرز تهیه:
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن را داغ کنید. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها با گوشت مخلوط شوند.
رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ روغن را به خود بگیرد.
کدو حلوایی خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی هم بزنید.
به اندازه کافی آب جوش به تابه اضافه کنید تا روی مواد را کمی بپوشاند. حرارت را کم کرده، در تابه را بگذارید و اجازه دهید خوراک به مدت 30-40 دقیقه بپزد تا کدو حلوایی نرم شود.
بعد از اینکه خوراک کدو پخت، در صورت نیاز کمی دیگر نمک و فلفل اضافه کنید. خوراک کدو را با جعفری تازه تزیین کرده و همراه با برنج سرو کنید.
نکات:
برای طعم بهتر خوراک کدو میتوانید از کمی آویشن یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید.
اگر دوست دارید خوراک شما کمی آبدارتر باشد، میتوانید هنگام پخت کمی آب جوش اضافه کنید.
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند هویج یا لوبیا سبز خرد شده نیز در این غذا استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0