خوراک مرغ و زردآلو: مجلسی و خوشمزه
خوراک مرغ و زردآلو: یک غذای مجلسی و خوشمزه مواد لازم: مرغ: 1 کیلوگرم (به دلخواه تکه شده) پیاز: 2 عدد متوسط (خرد شده) زردآلو خشک: 100 گرم رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری کره: 50 گرم زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه دارچین: 1 چوب هل: 3 عدد زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق
خوراک مرغ و زردآلو: یک غذای مجلسی و خوشمزه
مواد لازم:
مرغ: 1 کیلوگرم (به دلخواه تکه شده)
پیاز: 2 عدد متوسط (خرد شده)
زردآلو خشک: 100 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
دارچین: 1 چوب
هل: 3 عدد
زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
برنج: برای سرو (به دلخواه)
طرز تهیه:
تفت دادن مرغ: مرغ را با کمی روغن در تابه ای بزرگ تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از تابه خارج کنید.
تفت دادن پیاز: در همان تابه، پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
اضافه کردن ادویه ها: زردچوبه، پودر دارچین، هل کوبیده شده، زنجبیل رنده شده و نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
اضافه کردن مرغ و زردآلو: مرغ های تفت داده شده و زردآلوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید.
اضافه کردن آب و زعفران: آب جوش و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
پخت خوراک: حرارت را کم کرده و اجازه دهید خوراک به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد تا مرغ کاملا پخته و سس غلیظ شود.
سرو: خوراک مرغ و زردآلو را در ظرف سرو ریخته و با برنج تزئین شده سرو کنید.
برای طعم بهتر، می توانید از کمی آبلیمو یا آب نارنج در خوراک استفاده کنید.
برای تزیین خوراک می توانید از برگ گشنیز خرد شده استفاده کنید.
اگر دوست دارید خوراک شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار زردآلو را بیشتر کنید.
برای یک طعم متفاوت، می توانید از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله به جای مرغ استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0