تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
کد خبر : 611568

خوراک عدس و بادمجان: یک غذای گیاهی لذیذ و مقوی

خوراک عدس و بادمجان: یک غذای گیاهی لذیذ و مقوی

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی خوراک عدس و بادمجان یک غذای گیاهی بسیار لذیذ و مقوی است که سرشار از پروتئین و فیبر است. این غذا به سادگی قابل تهیه است و برای وعده‌های ناهار و شام گزینه بسیار مناسبی است. مواد لازم: بادمجان: 2 عدد متوسط (مکعبی

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان: یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی

خوراک عدس و بادمجان یک غذای گیاهی بسیار لذیذ و مقوی است که سرشار از پروتئین و فیبر است. این غذا به سادگی قابل تهیه است و برای وعده‌های ناهار و شام گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد متوسط (مکعبی خرد شده)
عدس: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط (خرد شده)
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
نعناع خشک (اختیاری): 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
آماده سازی بادمجان: بادمجان‌های خرد شده را در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. پس از 30 دقیقه، بادمجان‌ها را آبکش کرده و خشک کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: در یک قابلمه مناسب، روغن زیتون را گرم کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
اضافه کردن بادمجان: بادمجان‌ها را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
اضافه کردن ادویه‌ها: زردچوبه، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
اضافه کردن عدس و گوجه فرنگی: عدس شسته شده و گوجه فرنگی‌های خرد شده را به مواد اضافه کنید.
اضافه کردن آب و رب گوجه فرنگی: آب به اندازه کافی به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.
پختن خوراک: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید خوراک به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزد تا عدس‌ها کاملا پخته شوند و آب خوراک تبخیر شود.
اضافه کردن نعناع خشک (اختیاری): در چند دقیقه آخر پخت، نعناع خشک را به خوراک اضافه کنید تا عطر و طعم آن بیشتر شود.
نکات مهم:
برای طعم‌دار کردن بیشتر خوراک می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند زیره، دارچین یا فلفل قرمز استفاده کنید.
برای یک خوراک غلیظ‌تر، می‌توانید کمی آرد نخودچی یا آرد گندم را در کمی آب حل کرده و به خوراک اضافه کنید.
این خوراک را می‌توانید با نان، برنج یا به تنهایی میل کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید خوراک عدس و بادمجان را با سالاد یا ماست سرو کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.