تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
کد خبر : 613097

خاگینه سه رنگ قالبی: دسری رنگارنگ و مجلسی برای هر مهمانی

خاگینه سه رنگ قالبی: دسری رنگارنگ و مجلسی برای هر مهمانی

طرز تهیه خاگینه سه رنگ قالبی: یک دسر مجلسی و زیبا خاگینه سه رنگ قالبی، دسری شیک و مجلسی است که با ترکیب رنگ‌های زیبا و طعم دلپذیرش، هر میهمانی را زیباتر می‌کند. برای تهیه این خاگینه خوشمزه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: تخم مرغ: 6 عدد شکر: یک پیمانه شیر:

طرز تهیه خاگینه سه رنگ قالبی: یک دسر مجلسی و زیبا

خاگینه سه رنگ قالبی، دسری شیک و مجلسی است که با ترکیب رنگ‌های زیبا و طعم دلپذیرش، هر میهمانی را زیباتر می‌کند. برای تهیه این خاگینه خوشمزه، به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

تخم مرغ: 6 عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
آرد: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی: به مقدار دلخواه (سه رنگ)
روغن مایع: برای چرب کردن قالب

طرز تهیه:

آماده‌سازی قالب: یک قالب کم‌عمق و مستطیل شکل را به خوبی چرب کنید.
تخم‌مرغ و شکر: تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
اضافه کردن مایعات: شیر و وانیل را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر: آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
تقسیم مواد: مایه خاگینه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ خوراکی دلخواه خود را اضافه کنید.
پخت خاگینه: مایه هر رنگ را به ترتیب در قالب بریزید. برای ایجاد طرح‌های زیبا می‌توانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید.
پخت در فر: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از آن خارج شود، بپزید.
سرد کردن و برش زدن: پس از پخت کامل، خاگینه را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس به برش‌های دلخواه تقسیم کنید.
نکات مهم:
برای ایجاد طرح‌های زیبا روی خاگینه، می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی با طرح‌های مختلف استفاده کنید.
برای رنگ‌آمیزی خاگینه، از رنگ‌های خوراکی با کیفیت استفاده کنید.
برای اطمینان از پخت کامل خاگینه، از خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال دندان تمیز از خاگینه خارج شد، یعنی خاگینه پخته شده است.
خاگینه سه رنگ قالبی را می‌توانید به عنوان دسر، میان وعده یا صبحانه سرو کنید.

تزیین خاگینه:

برای زیباتر شدن خاگینه می‌توانید از میوه‌های تازه، شکلات رنده شده یا پودر پسته برای تزیین استفاده کنید.

نکات اضافی:

برای طعم‌دار کردن خاگینه می‌توانید از پودر کاکائو، پودر نارگیل یا ادویه‌های دلخواه استفاده کنید.
برای تهیه خاگینه با طعم میوه‌ای، می‌توانید از پوره میوه طبیعی استفاده کنید.
برای یک خاگینه اسفنجی‌تر، می‌توانید سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و در انتها به مایه اضافه کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.