تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
کد خبر : 613530

حلوای پرتقالی: سفر به باغ پرتقال در هر لقمه

حلوای پرتقالی: سفر به باغ پرتقال در هر لقمه

حلوای پرتقالی: طعمی دلنشین از بهار حلوای پرتقالی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رایحه دلنشین پرتقال و طعم شیرینش، حسابی دلنشین است. برای تهیه این حلوا، به مواد ساده و کمی زمان نیاز دارید. مواد لازم: آرد: 500 گرم شکر: 2 لیوان آب پرتقال: 1.5 لیوان گلاب: 2 پیمانه روغن

حلوای پرتقالی: طعمی دلنشین از بهار

حلوای پرتقالی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رایحه دلنشین پرتقال و طعم شیرینش، حسابی دلنشین است. برای تهیه این حلوا، به مواد ساده و کمی زمان نیاز دارید.

مواد لازم:

آرد: 500 گرم
شکر: 2 لیوان
آب پرتقال: 1.5 لیوان
گلاب: 2 پیمانه
روغن مایع: 200 گرم
زعفران دم کرده: 1.2 لیوان

طرز تهیه:

آماده کردن شربت: در یک قابلمه، شکر، آب پرتقال، گلاب و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت غلیظ شود.
تفت دادن آرد: در یک تابه بزرگ، آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آرد تغییر رنگ داده و بوی خامی آن گرفته شود. حواستان باشد آرد نسوزد.
مخلوط کردن شربت و آرد: شربت آماده شده را کم کم و به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.
پخت حلوا: حرارت را کم کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حلوا به روغن بیفتد و از ظرف جدا شود.
سرو: حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

حلوای پرتقالی: سفر به باغ پرتقال در هر لقمه

نکات مهم:

برای طعم بهتر از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید.
اگر دوست دارید طعم پرتقال پررنگ‌تری داشته باشد، از گلاب کمتری استفاده کنید.
برای رنگ گرفتن بهتر حلوا، می‌توانید از کمی پودر زعفران نیز استفاده کنید.
حلوای پرتقالی را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید.

برای تهیه حلوای پرتقالی می‌توانید از قالب‌های مختلف استفاده کرده و آن را به شکل‌های دلخواه درآورید.
برای تزیین حلوا می‌توانید از خلال نارگیل، پودر نارگیل یا پودر پسته نیز استفاده کنید.
حلوای پرتقالی را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.

نکات برای یک حلوای پرتقالی بی‌نظیر:

آرد را به خوبی تفت دهید: تفت دادن آرد به مدت کافی باعث می‌شود که حلوا طعم بهتری داشته باشد و نسوزد.
شربت را به آرامی اضافه کنید: اضافه کردن شربت به آرامی باعث می‌شود که حلوا یکدست شود و گلوله نشود.
به هم زدن مداوم حلوا: هم زدن مداوم حلوا باعث می‌شود که حلوا نسوزد و یکدست شود.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.