تاریخ انتشار : شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
کد خبر : 611443

جوجه کباب خانگی؛ طعمی بی‌نظیر مثل رستوران

جوجه کباب خانگی؛ طعمی بی‌نظیر مثل رستوران

طرز تهیه جوجه کباب خانگی به سبک رستورانی جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه و آبدار، می‌توانید از این دستورالعمل استفاده کنید. مواد لازم: سینه مرغ: ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد بزرگ زعفران دم کرده: به مقدار لازم آبلیمو: ۱ عدد

طرز تهیه جوجه کباب خانگی به سبک رستورانی

جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه و آبدار، می‌توانید از این دستورالعمل استفاده کنید.

مواد لازم:
سینه مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد بزرگ
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
آبلیمو: ۱ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ: سینه مرغ را به تکه‌های کوچک و یکدست برش بزنید.
مخلوط کردن مواد: پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، آبلیمو، ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کره آب شده را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه جای مرغ به مواد آغشته شود.
مزه دار کردن: ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل ۴ ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی مزه دار شود.
سیخ کشیدن: مرغ‌های مزه دار شده را به سیخ بکشید.
کباب کردن: روی ذغال یا گریل با حرارت متوسط کباب کنید تا دو طرف آن طلایی و مغز پخت شود.
سرو: جوجه کباب آماده را با برنج زعفرانی، سبزیجات کبابی و گوجه کبابی سرو کنید.
نکات مهم:
آب پیاز: برای اینکه جوجه کباب نرم و آبدار شود، آب پیاز را حتما بگیرید.
ماست چکیده: استفاده از ماست چکیده باعث می‌شود جوجه کباب نرم‌تر شود.
زعفران: برای رنگ و عطر بهتر، از زعفران دم کرده استفاده کنید.
ادویه‌ها: مقدار ادویه‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
حرارت: حرارت را متوسط نگه دارید تا جوجه کباب به خوبی پخته شود و نسوزد.
زمان مزه دار کردن: هرچه مدت زمان مزه دار کردن بیشتر باشد، طعم جوجه کباب بهتر خواهد شد.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.