تاریخ انتشار : جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
کد خبر : 611429

جوجه کباب تابه‌ای در خانه؛ آسان و خوشمزه

جوجه کباب تابه‌ای در خانه؛ آسان و خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و سریع جوجه کباب تابه ای یک جایگزین عالی برای کباب کوبیده روی زغال است. این روش نه تنها سریع‌تر است بلکه به شما امکان می‌دهد در هر زمانی از سال از طعم لذیذ کباب لذت ببرید. مواد لازم: سینه مرغ: 500 گرم پیاز: 2 عدد بزرگ ماست:

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و سریع

جوجه کباب تابه ای یک جایگزین عالی برای کباب کوبیده روی زغال است. این روش نه تنها سریع‌تر است بلکه به شما امکان می‌دهد در هر زمانی از سال از طعم لذیذ کباب لذت ببرید.

مواد لازم:
سینه مرغ: 500 گرم
پیاز: 2 عدد بزرگ
ماست: 1 پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ:
سینه مرغ را به تکه های مکعبی به اندازه دلخواه برش بزنید.
پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
مخلوط کردن مواد:
تکه های مرغ را در ظرفی مناسب بریزید.
پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل به ادویه ها آغشته شود.
ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
کباب کردن:
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن اضافه کنید.
تکه های مرغ را از مواد خارج کرده و در تابه بچینید.
اجازه دهید هر طرف مرغ به مدت چند دقیقه سرخ شود تا طلایی رنگ و مغز پخت شود.
در صورت لزوم، حرارت را کم کرده تا مرغ به آرامی بپزد.
نکات مهم:
برای طعم بهتر می‌توانید از زنجبیل رنده شده یا پودر سیر نیز استفاده کنید.
برای اینکه جوجه کباب شما آبدارتر شود، می‌توانید در حین پخت به آن کمی آب اضافه کنید.
جوجه کباب تابه‌ای را می‌توانید با برنج، نان، سالاد یا سبزیجات سرو کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.