تاریخ انتشار : شنبه 12 آبان 1403 - 11:35 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613594

جاجانگمیون خانگی: سفری به دل کره

جاجانگمیون خانگی: سفری به دل کره

طرز تهیه جاجانگمیون (Jjajangmyeon): یک غذای محبوب کره‌ای با نودل جاجانگمیون یکی از محبوب‌ترین غذاهای کره‌ای است که با نودل چاق و چله، سس تیره رنگ و غلیظ، و انواع گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا طعم شیرین و شور دلپذیری دارد و به راحتی در خانه قابل تهیه است. مواد لازم: نودل چاق

طرز تهیه جاجانگمیون (Jjajangmyeon): یک غذای محبوب کره‌ای با نودل

جاجانگمیون یکی از محبوب‌ترین غذاهای کره‌ای است که با نودل چاق و چله، سس تیره رنگ و غلیظ، و انواع گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا طعم شیرین و شور دلپذیری دارد و به راحتی در خانه قابل تهیه است.

مواد لازم:

نودل چاق و چله: 2 بسته
سس جاجانگ: 2 بسته (در سوپرمارکت‌های آسیایی موجود است)
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز: 1 عدد (خرد شده)
سیر: 2 حبه (خرد شده)
کلم چینی: 1/4 عدد (خرد شده)
هویج: 1 عدد (خرد شده)
فلفل دلمه: 1 عدد (خرد شده)
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
پیازچه خرد شده: برای تزیین
تخم مرغ آب پز (اختیاری): برای تزیین

جاجانگمیون خانگی: سفری به دل کره

 

طرز تهیه:

آماده سازی نودل: نودل‌ها را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.
تفت دادن گوشت و سبزیجات: در یک تابه بزرگ، روغن را داغ کنید و گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز، سیر، کلم چینی، هویج و فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
اضافه کردن سس جاجانگ: سس جاجانگ را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
ترکیب نودل و سس: نودل آبکش شده را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا نودل‌ها با سس کاملا پوشش داده شوند.
سرو: جاجانگمیون آماده را در ظرف سرو ریخته و با پیازچه خرد شده و تخم مرغ آب پز تزیین کنید.

نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از سس جاجانگ خانگی استفاده کنید.
می‌توانید از انواع دیگر گوشت مانند گوشت خوک یا مرغ به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
برای یک غذای کامل‌تر می‌توانید به جاجانگمیون خود تخم مرغ سرخ شده یا کیمچی اضافه کنید.
اگر سس جاجانگ شما خیلی غلیظ بود، می‌توانید کمی آب یا آب گوشت به آن اضافه کنید.

برای تهیه سس جاجانگ خانگی، می‌توانید از طرز تهیه‌های موجود در اینترنت استفاده کنید.
برای یک طعم تندتر، می‌توانید به سس جاجانگ کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
جاجانگمیون را می‌توانید با چوب غذاخوری یا چنگال میل کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.