تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۲
کد خبر : 611406

ته چین مرغ مجلسی، طعمی از بهشت

ته چین مرغ مجلسی، طعمی از بهشت

ته چین مرغ مجلسی: طعمی بی‌نظیر از ایران مواد لازم برای ۴ نفر: برنج ایرانی: ۳ پیمانه سینه مرغ: ۱ عدد ماست چکیده: ۱ پیمانه پیاز: ۱ عدد متوسط زرده تخم مرغ: ۲ عدد گلاب: ۱ قاشق غذاخوری کره: ۵۰ گرم زرشک: ۱۰۰ گرم پودر قند: ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

ته چین مرغ مجلسی: طعمی بی‌نظیر از ایران

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ایرانی: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۱ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
زرشک: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین، خلال پسته، زردچوبه، روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:

آماده‌سازی مرغ: مرغ را با پیاز، زردچوبه، دارچین و کمی نمک در آب جوش بپزید تا کاملا پخته شود. پس از سرد شدن، مرغ را ریش ریش کنید.
تفت دادن مرغ و زرشک: مرغ ریش ریش شده را با کمی روغن و ادویه تفت دهید. زرشک را با کره و پودر قند تفت دهید تا رنگش براق شود.
آماده‌سازی برنج: برنج را خیس کرده و آبکش کنید. زرده تخم مرغ، ماست، گلاب و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و به برنج اضافه کنید.
لایه بندی ته چین: در یک قابلمه چرب شده، نیمی از برنج را بریزید. سپس مرغ تفت داده شده و زرشک را روی آن بپاشید. باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید. روی سطح ته چین را با کره ورقه شده بپوشانید.
دم کردن: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و با دم کنی بگذارید تا ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
سرو: ته چین را از قابلمه خارج کرده و با خلال پسته تزیین کنید.
نکات مهم:

انتخاب برنج: برای ته چین، از برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنید. برنج‌هایی مانند طارم یا هاشمی بهترین گزینه هستند.
ماست: از ماست چکیده یا ماست یونانی استفاده کنید تا ته چین شما بافت بهتری داشته باشد.
زعفران: برای رنگ و عطر بهتر، از زعفران دم کرده باکیفیت استفاده کنید.
دم کردن: دم کردن ته چین به آرامی و با حرارت ملایم بسیار مهم است.
تزیین: می‌توانید ته چین را با خلال بادام، پودر نارگیل یا گل محمدی نیز تزیین کنید.
رازهای یک ته چین خوشمزه:

مرغ آبپز: مرغ آبپز باعث می‌شود ته چین شما طعم لطیف‌تری داشته باشد.
زرشک خوشرنگ: زرشک را به اندازه کافی تفت دهید تا رنگش براق شود.
برنج نچسب: برای جلوگیری از چسبیدن برنج به کف قابلمه، از کمی روغن استفاده کنید.
دم کردن کامل: به ته چین فرصت دهید تا به خوبی دم بکشد.
ته چین را با چه چیزی سرو کنیم؟

ته چین را می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا دسر میل کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.