تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۷
کد خبر : 611846

تهیه رب زردآلو خوشمزه خانگی: دو روش ساده و کاربردی

تهیه رب زردآلو خوشمزه خانگی: دو روش ساده و کاربردی

طرز تهیه رب زردآلو خوشمزه خانگی: دو روش ساده و کاربردی رب زردآلو، یک چاشنی خوشمزه و طبیعی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این رب نه تنها طعم بی‌نظیری به غذاهای شما می‌بخشد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. در ادامه، دو روش ساده و کاربردی برای تهیه رب

طرز تهیه رب زردآلو خوشمزه خانگی: دو روش ساده و کاربردی

رب زردآلو، یک چاشنی خوشمزه و طبیعی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این رب نه تنها طعم بی‌نظیری به غذاهای شما می‌بخشد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. در ادامه، دو روش ساده و کاربردی برای تهیه رب زردآلو خانگی را به شما آموزش می‌دهیم:

روش اول: تهیه رب زردآلو با زردآلوی تازه
مواد لازم:

زردآلوی رسیده و شیرین: به مقدار دلخواه (حدود 2 کیلوگرم)
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار کم (اختیاری)
طرز تهیه:

شستن و آماده‌سازی زردآلوها: زردآلوها را بشویید، هسته آنها را جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
پختن زردآلوها: زردآلوهای خرد شده را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی آب به آن اضافه کنید تا زردآلوها نسوزند.
پوره کردن: پس از اینکه زردآلوها کاملا پخته شدند، آنها را با استفاده از پوره کن یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
غلیظ کردن رب: پوره زردآلو را مجددا در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شود و رب غلیظ شود.
اضافه کردن نمک: در صورت دلخواه، کمی نمک به رب اضافه کنید.
سترون کردن و نگهداری: رب آماده شده را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید. شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
روش دوم: تهیه رب زردآلو با برگه خشک زردآلو
مواد لازم:

برگه زردآلو: به مقدار دلخواه
آب گرم
شکر (اختیاری)
طرز تهیه:

خیساندن برگه‌ها: برگه‌های زردآلو را در آب گرم خیس کنید تا نرم شوند.
پختن برگه‌ها: برگه‌های خیس خورده را همراه با آب اضافی در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
پوره کردن: برگه‌های پخته شده را با استفاده از پوره کن یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
غلیظ کردن رب: پوره برگه زردآلو را مجددا در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و رب غلیظ شود.
اضافه کردن شکر: در صورت دلخواه، کمی شکر به رب اضافه کنید.
سترون کردن و نگهداری: رب آماده شده را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید. شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.