تاریخ انتشار : دوشنبه 9 مهر 1403 - 11:42
کد خبر : 612756

ترشی گل کلم خانگی: ترد، خوشمزه و پرطرفدار

ترشی گل کلم خانگی: ترد، خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه ترشی گل کلم با سرکه سیب: یک روش خانگی و خوشمزه ترشی گل کلم با سرکه سیب یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعمی ترش و شیرین دارد. برای تهیه این ترشی خوشمزه و ترد، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این ترشی

طرز تهیه ترشی گل کلم با سرکه سیب: یک روش خانگی و خوشمزه

ترشی گل کلم با سرکه سیب یکی از ترشی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعمی ترش و شیرین دارد. برای تهیه این ترشی خوشمزه و ترد، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این ترشی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
گل کلم متوسط: 1 عدد
هویج: 2 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 4 حبه
سرکه سیب: 1 پیمانه
آب: 2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
دانه خردل: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آماده‌سازی مواد اولیه:

گل کلم را به گل‌های کوچک و یکدست تقسیم کنید.
هویج را به صورت خلال یا حلقه‌های نازک برش بزنید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
سیر را رنده کنید.
پختن گل کلم:

گل‌های کلم را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آبکش کنید.
تهیه شربت ترشی:

در یک قابلمه، آب، سرکه سیب، شکر، نمک، زردچوبه، دانه خردل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش آید و شکر کاملا حل شود.
مخلوط کردن مواد:

گل کلم پخته شده، هویج، پیاز و سیر را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید.
شربت ترشی داغ را روی مواد بریزید تا کاملا پوشیده شوند.
بستن ظرف:

درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک شود.
نگهداری:

پس از گذشت 24 ساعت، ترشی گل کلم را به یخچال منتقل کنید. ترشی گل کلم پس از گذشت حداقل یک هفته آماده مصرف است و تا چندین ماه در یخچال قابل نگهداری است.
نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند کلم، فلفل دلمه‌ای یا خیار شور نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید.
میزان ادویه‌ها را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای اینکه ترشی شما تردتر شود، می‌توانید از سرکه سیب با درصد اسید بالاتر استفاده کنید.
بهتر است از ظرف شیشه‌ای تمیز و عاری از هرگونه باکتری برای نگهداری ترشی استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.