ترشی هویج و پیاز ترد و خوشمزه: طرز تهیهای آسان و تضمینی

طرز تهیه ترشی هویج و پیاز خوشمزه و تضمینی برای ماندگاری بیشتر ترشی هویج و پیاز یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. برای تهیه این ترشی خوشمزه و ترد، به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه ترشی هویج و پیاز را به همراه نکات مهم برای جلوگیری
طرز تهیه ترشی هویج و پیاز خوشمزه و تضمینی برای ماندگاری بیشتر
ترشی هویج و پیاز یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. برای تهیه این ترشی خوشمزه و ترد، به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه ترشی هویج و پیاز را به همراه نکات مهم برای جلوگیری از کپک زدن آن به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
هویج: 1 کیلوگرم
پیاز: 500 گرم
سرکه سفید: 1 لیتر
آب: 1 لیتر
نمک: به میزان لازم (حدود 4 قاشق غذاخوری)
شکر: 2 قاشق غذاخوری
سیر: چند حبه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
گلپر: به میزان دلخواه
ظرف شیشهای تمیز و خشک
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد:
هویجها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک یا خلال ببرید.
پیازها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک برش بزنید.
سیرها را پوست کنده و به صورت ورقهای برش بزنید.
ظرف شیشهای را به خوبی بشویید و خشک کنید.
تهیه شربت ترشی:
در یک قابلمه مناسب، سرکه، آب، نمک، شکر، زردچوبه، فلفل سیاه و گلپر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
اجازه دهید شربت به مدت 5 دقیقه بجوشد تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
اضافه کردن هویج و پیاز:
هویجها و پیازهای برش خورده را به شربت جوشیده اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط به دمای محیط برسد.
اضافه کردن سیر و پر کردن ظرف:
سیرهای ورقه شده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مخلوط را در ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
نگهداری:
ظرف ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم برای جلوگیری از کپک زدن ترشی:
تمیزی ظروف: از ظروف شیشهای تمیز و خشک استفاده کنید.
جوشاندن شربت: شربت ترشی را به مدت کافی بجوشانید تا میکروبها از بین بروند.
سرکه کافی: مقدار سرکه استفاده شده باید به اندازه کافی باشد تا ترشی اسیدی شود و از رشد باکتریها جلوگیری کند.
نمک مناسب: مقدار نمک نیز در ماندگاری ترشی بسیار موثر است.
جای نگهداری مناسب: ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
استفاده از مواد تازه: از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0