ترشی لیته بادمجان کبابی: طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی: یک چاشنی خوشمزه و سنتی ترشی لیته بادمجان کبابی یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزهای است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه میشود. ترکیب بادمجان کبابی با سبزیجات معطر و ادویههای دلچسب، طعمی بینظیر به این ترشی میدهد. در ادامه، طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی: یک چاشنی خوشمزه و سنتی
ترشی لیته بادمجان کبابی یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزهای است که در بسیاری از مناطق ایران تهیه میشود. ترکیب بادمجان کبابی با سبزیجات معطر و ادویههای دلچسب، طعمی بینظیر به این ترشی میدهد. در ادامه، طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
بادمجان: به مقدار دلخواه (بهتر است از بادمجانهای قلمی استفاده کنید)
سیر: چند حبه
سبزی معطر (تره، شوید، نعناع، جعفری): به مقدار دلخواه
فلفل سبز تند (اختیاری): به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
روغن مایع: برای سرخ کردن سبزیها
مراحل تهیه:
کباب کردن بادمجانها: بادمجانها را روی آتش یا شعله گاز کباب کنید تا پوستشان کاملا سیاه شود. سپس آنها را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خنک شوند. پوست بادمجانها را بکنید و آنها را به صورت مکعبی خرد کنید.
آماده کردن سبزیها: سبزیهای معطر را شسته و خرد کنید. سیر را رنده یا له کنید. فلفل سبز را نیز ریز خرد کنید.
تفت دادن سبزیها: روغن را در تابه داغ کنید و سبزیهای خرد شده را به همراه سیر تفت دهید تا نرم شوند. زردچوبه را اضافه کرده و تفت مختصری دهید تا عطر آن آزاد شود.
مخلوط کردن مواد: بادمجانهای خرد شده را به سبزیهای تفت داده شده اضافه کنید. نمک را به مقدار دلخواه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
تهیه محلول ترشی: در یک قابلمه، سرکه و آب را به نسبت مساوی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. محلول را از روی حرارت بردارید.
ریختن ترشی در شیشه: مخلوط بادمجان و سبزیها را در شیشههای تمیز و خشک بریزید. محلول گرم سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا پوشیده شوند. درب شیشهها را محکم ببندید و آنها را به مدت حداقل یک هفته در جای خنک نگهداری کنید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند.
نکات مهم:
برای طعم بهتر میتوانید از کمی گلپر یا گشنیز نیز در ترشی استفاده کنید.
میزان سرکه و نمک را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
برای ماندگاری بیشتر ترشی، میتوانید از سرکه سفید استفاده کنید.
بهتر است از شیشههای دهان گشاد برای تهیه ترشی استفاده کنید تا کار پر کردن شیشه راحتتر باشد.
این ترشی را میتوانید به عنوان پیش غذا، کنار غذا یا همراه با نان میل کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0