ترشی لبنانی خانگی: ترد، خوشمزه و بدون کپک
طرز تهیه ترشی لبنانی خوشمزه و ترد با نکات جلوگیری از کپک زدن ترشی لبنانی یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه است که با طعمی تند و ترش، اشتها را باز میکند. برای تهیه این ترشی خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با رعایت چند نکته میتوانید از کپک زدن آن
طرز تهیه ترشی لبنانی خوشمزه و ترد با نکات جلوگیری از کپک زدن
ترشی لبنانی یکی از ترشیهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه است که با طعمی تند و ترش، اشتها را باز میکند. برای تهیه این ترشی خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با رعایت چند نکته میتوانید از کپک زدن آن جلوگیری کنید.
مواد لازم:
انواع سبزیجات سفت و ترد مانند خیار، هویج، گل کلم، کلم بروکلی، فلفل دلمهای رنگی، پیاز، سیر
سرکه سفید
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودر کاری
پودر انبه
سیر
فلفل سبز تند
ادویههای دلخواه (مانند گلپر، پاپریکا)
طرز تهیه:
آمادهسازی سبزیجات: سبزیجات را خوب بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید.
تهیه مخلوط ادویه: در یک ظرف جداگانه، سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری، پودر انبه، سیر رنده شده و فلفل سبز تند را با هم مخلوط کنید.
ترکیب سبزیجات و ادویه: سبزیجات برش خورده را به مخلوط ادویه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه جای سبزیجات به ادویه آغشته شود.
قرار دادن در ظرف شیشهای: مخلوط سبزیجات و ادویه را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
نگهداری: ترشی را در جای خشک و خنک به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
نکات جلوگیری از کپک زدن:
استفاده از سبزیجات تازه و سفت: از سبزیجاتی استفاده کنید که کاملا تمیز و بدون لکه باشند.
ظرف تمیز و خشک: از ظرف شیشهای تمیز و عاری از هرگونه باکتری استفاده کنید.
پختن سبک سبزیجات: برخی افراد قبل از اضافه کردن سبزیجات به ترشی، آنها را برای مدت کوتاهی میپزند تا باکتریها از بین بروند.
استفاده از سرکه با کیفیت: سرکه سفید با کیفیت بالا، خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد و از رشد کپک جلوگیری میکند.
اضافه کردن روغن زیتون: روغن زیتون یک لایه محافظتی روی سطح ترشی ایجاد میکند و از ورود هوا و رشد کپک جلوگیری میکند.
نگهداری در جای مناسب: ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و از قرار دادن آن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.
چک کردن مرتب: ترشی را هر چند وقت یکبار چک کنید تا از وجود کپک اطمینان حاصل کنید. در صورت مشاهده هرگونه کپک، قسمتهای آلوده را جدا کرده و ترشی را در ظرف دیگری بریزید.
تنوع در سبزیجات: میتوانید از انواع سبزیجات دلخواه خود برای تهیه ترشی لبنانی استفاده کنید.
تندی ترشی: میزان فلفل سبز تند را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
مدت زمان آماده شدن: ترشی لبنانی معمولاً پس از گذشت چند روز آماده مصرف است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0