ترشک کیوی: ترکیب بینظیر ترشی و شیرینی در یک مربای خانگی

طرز تهیه ترشک کیوی: یک مربای خوشمزه و متفاوت ترشک کیوی یک مربای خانگی خوشمزه و سالم است که میتوانید با میوههای فصل تابستان درست کنید. طعم ترش و شیرین کیوی در کنار بافت نرم آن، یک ترکیب بینظیر ایجاد میکند. مواد لازم: کیوی: ۱ کیلوگرم شکر: ۸۰۰ گرم آب: ۱ لیوان آب لیمو ترش:
طرز تهیه ترشک کیوی: یک مربای خوشمزه و متفاوت
ترشک کیوی یک مربای خانگی خوشمزه و سالم است که میتوانید با میوههای فصل تابستان درست کنید. طعم ترش و شیرین کیوی در کنار بافت نرم آن، یک ترکیب بینظیر ایجاد میکند.
مواد لازم:
کیوی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۸۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو: چند قطره

طرز تهیه:
آماده سازی کیوی: کیویها را پوست بگیرید و به صورت ورقههای نازک برش دهید.
شربت پخت: آب، شکر و آب لیمو ترش را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت به جوش آید.
پخت کیوی: ورقههای کیوی را به شربت اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا کیویها نرم و شفاف شوند.
اضافه کردن جوهر لیمو: در انتهای پخت، چند قطره جوهر لیمو به ترشک اضافه کنید تا رنگ آن ثابت بماند.
بسته بندی: ترشک کیوی را در شیشههای تمیز و خشک ریخته و در آنها را محکم ببندید.
نکات و فوت و فن:
انتخاب کیوی: برای تهیه ترشک کیوی، بهتر است از کیویهای رسیده و نرم استفاده کنید.
حرارت پخت: حرارت پخت ترشک باید ملایم باشد تا کیویها شکل خود را از دست ندهند و له نشوند.
زمان پخت: زمان پخت ترشک به اندازه و نوع کیوی بستگی دارد. بهتر است هر چند دقیقه یکبار ترشک را هم بزنید تا ته نگیرد.
جوهر لیمو: جوهر لیمو باعث حفظ رنگ طبیعی کیوی میشود و از تغییر رنگ آن جلوگیری میکند.
نگهداری: ترشک کیوی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0