تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
کد خبر : 613120

تجربه‌ای از شمال: طرز تهیه دمی زیتون خانگی

تجربه‌ای از شمال: طرز تهیه دمی زیتون خانگی

طرز تهیه دمی زیتون شمالی: طعم اصیل شمال در سفره شما دمی زیتون یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل شمال کشور است که طعمی بی‌نظیر و عطرآگین دارد. این غذا با ترکیبی از برنج، زیتون، مرغ و ادویه‌های خوش عطر، یک وعده غذایی کامل و مقوی را برای شما فراهم می‌کند. مواد لازم: برنج: ۲

طرز تهیه دمی زیتون شمالی: طعم اصیل شمال در سفره شما

دمی زیتون یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل شمال کشور است که طعمی بی‌نظیر و عطرآگین دارد. این غذا با ترکیبی از برنج، زیتون، مرغ و ادویه‌های خوش عطر، یک وعده غذایی کامل و مقوی را برای شما فراهم می‌کند.

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه
زیتون بدون هسته: ۱ پیمانه
سینه مرغ پخته: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

آماده سازی مواد:
برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
زیتون‌ها را از هسته جدا کرده و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید.
گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده کنید.

تفت دادن پیاز و سیر:

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن زیتون و گوجه فرنگی:
زیتون‌های خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
گوجه فرنگی رنده شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

اضافه کردن مرغ و برنج:

مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید.
برنج خیس خورده را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید.
مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید تا به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند.

دم کردن دمی زیتون:

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن را بگذارید تا برنج دم بکشد.
حدود 40 دقیقه زمان برای دم کشیدن برنج کافی است.
در اواسط پخت، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از زیتون پرورده به جای زیتون ساده استفاده کنید.
به جای سینه مرغ، می‌توانید از ران مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید.
برای عطر بیشتر، می‌توانید کمی دارچین یا هل به مواد اضافه کنید.
دمی زیتون را می‌توانید با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید.

برای تهیه یک دمی زیتون مجلسی‌تر، می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کرده و روی برنج تزئینات دلخواه مانند زرشک یا خلال بادام قرار دهید.
اگر دوست دارید دمی زیتون شما کمی ترش مزه باشد، می‌توانید کمی آبغوره به مواد اضافه کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.