تارت خرما: دسری مقوی و انرژیبخش

طرز تهیه تارت خرما: یک دسر خوشمزه و مقوی تارت خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این دسر با طعم شیرین و دلچسب خرما، میتواند انتخاب مناسبی برای میان وعده یا عصرانه باشد. در این مطلب، طرز تهیه تارت خرما را به صورت گام
طرز تهیه تارت خرما: یک دسر خوشمزه و مقوی
تارت خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این دسر با طعم شیرین و دلچسب خرما، میتواند انتخاب مناسبی برای میان وعده یا عصرانه باشد. در این مطلب، طرز تهیه تارت خرما را به صورت گام به گام آموزش میدهیم.
مواد لازم
برای تهیه خمیر تارت
آرد: 250 گرم
کره سرد: 100 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
آب سرد: 2-3 قاشق غذاخوری
برای تهیه مواد میانی
خرمای بدون هسته: 300 گرم
کره: 50 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده: 100 گرم
گلاب: 1/4 پیمانه
طرز تهیه
تهیه خمیر تارت:
آرد و نمک را مخلوط کنید و کره سرد را به قطعات کوچک برش داده و به آرد اضافه کنید. با نوک انگشتان، کره را به خورد آرد دهید تا مخلوطی شبیه به خرده نان ایجاد شود.
تخم مرغ و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را در کیسه فریزر بپیچید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
تهیه مواد میانی:
خرماها را هسته بگیرید و در صورت تمایل پوست آنها را جدا کنید.
کره را در تابه ذوب کنید و خرماها را به آن اضافه کنید. دارچین و زنجبیل را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا خرماها نرم شوند.
گردو خرد شده و گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید.
تهیه تارت:
قالب تارت را چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3-4 میلی متر باز کنید.
خمیر را به قالب منتقل کنید و با چنگال سوراخهایی در آن ایجاد کنید.
قالب را به مدت 15-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر طلایی شود.
قالب را از فر خارج کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید.
تارت را به مدت 10-15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا مواد میانی گرم شوند.
تزیین و سرو:
تارت را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
تارت را با پودر قند، گردو خرد شده یا پسته تزیین کنید.
تارت خرما را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
نکات
برای تهیه خمیر تارت، از کره سرد استفاده کنید.
میتوانید به جای گردو از بادام، پسته یا فندق استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید کمی زعفران دم کرده به مواد میانی اضافه کنید.
تارت خرما را میتوانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0