بورک گوشت با خمیر یوفکا: غذایی لذیذ از ترکیه

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا به سبک ترکیه ای بورک گوشت با خمیر یوفکا، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که به دلیل طعم لذیذ و تهیه آسان، در بین ایرانیان نیز جایگاه ویژهای دارد. این غذا که از لایههای نازک خمیر یوفکا و مخلوط گوشت چرخکرده، پیاز و ادویههای معطر
طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا به سبک ترکیه ای
بورک گوشت با خمیر یوفکا، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که به دلیل طعم لذیذ و تهیه آسان، در بین ایرانیان نیز جایگاه ویژهای دارد. این غذا که از لایههای نازک خمیر یوفکا و مخلوط گوشت چرخکرده، پیاز و ادویههای معطر تشکیل شده، میتواند به عنوان یک پیشغذا، میانوعده یا حتی غذای اصلی در نظر گرفته شود. در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه و نکات مهم برای تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
خمیر یوفکا: 1 بسته
گوشت چرخکرده: 300 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
فلفل دلمهای: 1 عدد (اختیاری)
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم برای چرب کردن خمیر و تابه
کنجد یا سیاهدانه: برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه
تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل دلمهای خرد شده (در صورت استفاده) را اضافه کنید و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
ادویهها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
آمادهسازی خمیر یوفکا:
خمیر یوفکا را از بستهبندی خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید.
یک لایه از خمیر یوفکا را بردارید و با روغن مایع چرب کنید.
لایه بعدی را روی لایه قبلی قرار دهید و دوباره چرب کنید.
این کار را تکرار کنید تا چند لایه خمیر روی هم قرار بگیرند.
پیچیدن بورک:
از مواد گوشتی آماده شده روی خمیر یوفکا بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
خمیر را به صورت رول بپیچید.
رول را به قطعات دلخواه برش بزنید.

پخت بورک:
تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید.
قطعات بورک را در تابه بچینید و دو طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
در صورت تمایل میتوانید بورکها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
تزیین و سرو:
بورکهای آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید.
در صورت تمایل میتوانید روی بورکها کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
بورک گوشت را به صورت گرم سرو کنید.
نکات مهم
برای تهیه بورک گوشت، میتوانید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
میزان ادویهها را میتوانید با توجه به ذائقه خود تغییر دهید.
برای تهیه بورک با طعم بهتر، میتوانید از مخلوط گوشت چرخکرده و سویا استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به مواد میانی بورک، قارچ، فلفل دلمهای رنگی و سایر سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید.
برای جلوگیری از خشک شدن بورک، میتوانید آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
بورک گوشت با خمیر یوفکا، یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتواند به عنوان یک گزینه مناسب برای وعدههای غذایی شما در نظر گرفته شود. با رعایت نکات ذکر شده و کمی تمرین، میتوانید این غذای لذیذ را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0