تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آذر 1403 - 13:34 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614778

بال مرغ سوخاری خانگی مثل فست فود

بال مرغ سوخاری خانگی مثل فست فود

طرز تهیه بال مرغ در سرخ کن به روش فست فودی مواد لازم: بال مرغ: به مقدار دلخواه آرد سفید: یک پیمانه آرد سوخاری: یک پیمانه تخم مرغ: 2 عدد شیر: یک چهارم پیمانه پودر سوخاری پانکو (اختیاری): برای ترد شدن بیشتر ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن (به مقدار دلخواه)

طرز تهیه بال مرغ در سرخ کن به روش فست فودی

مواد لازم:

بال مرغ: به مقدار دلخواه
آرد سفید: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
پودر سوخاری پانکو (اختیاری): برای ترد شدن بیشتر
ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن (به مقدار دلخواه)
روغن برای سرخ کردن

وسایل مورد نیاز:

سرخ کن هوا
کاسه
چنگال
کیسه فریزر

مراحل تهیه:

بال مرغ سوخاری خانگی مثل فست فود

آماده سازی بال مرغ:

بال‌های مرغ را بشویید و خشک کنید.
نوک بال‌ها را جدا کرده و بال‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید.
بال‌ها را در یک کاسه قرار داده و با ادویه‌ها به خوبی مخلوط کنید تا همه جای آن‌ها به ادویه آغشته شود.
تهیه مخلوط آرد:

در یک کاسه دیگر، آرد سفید، آرد سوخاری، پودر سوخاری پانکو (در صورت استفاده) و ادویه‌های باقی مانده را با هم مخلوط کنید.

تهیه مخلوط تخم مرغ:

در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ‌ها را شکسته و شیر را به آن‌ها اضافه کنید. با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آغشته کردن بال‌ها:

بال‌های مرغ را ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در مخلوط آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
برای ترد شدن بیشتر، می‌توانید این مرحله را دو بار تکرار کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن آردها به هم، می‌توانید بال‌ها را در یک کیسه فریزر قرار داده و تکان دهید.

سرخ کردن:

سبد سرخ کن را از روغن کمی چرب کنید.
بال‌های مرغ را در سبد سرخ کن بچینید، به طوری که به هم نچسبند.
دمای سرخ کن را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و مدت زمان سرخ کردن را حدود 20-25 دقیقه قرار دهید.
در اواسط زمان سرخ کردن، سبد را تکان دهید تا بال‌ها از همه طرف طلایی شوند.

سرو:

بال‌های مرغ سرخ شده را از سرخ کن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
بال‌های سوخاری را با سس‌های دلخواه مانند سس باربیکیو، سس رانچ یا سس تند سرو کنید.

نکات:

برای طعم‌دار کردن بیشتر بال‌ها، می‌توانید از آبلیمو، عسل یا سس سویا استفاده کنید.
برای ترد شدن بیشتر، می‌توانید از پودر نان تست به جای آرد سوخاری استفاده کنید.
اگر سرخ کن هوا ندارید، می‌توانید بال‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.
برای جلوگیری از سوختن بال‌ها، حین سرخ کردن به آن‌ها سر بزنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.