باقلوا کدو حلوایی: یک ترکیب جادویی از طعم پاییزی و شیرینی سنتی
باقلوای پاییزی با کدو حلوایی: ترکیبی خوشمزه از طعمهای سنتی و مدرن باقلوا کدو حلوایی یک دسر پاییزی خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب طعم شیرین کدو حلوایی و تردی باقلوا، تجربهای لذیذ را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با کمی حوصله
باقلوای پاییزی با کدو حلوایی: ترکیبی خوشمزه از طعمهای سنتی و مدرن
باقلوا کدو حلوایی یک دسر پاییزی خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب طعم شیرین کدو حلوایی و تردی باقلوا، تجربهای لذیذ را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با کمی حوصله میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
برای خمیر یوفکا:
آرد گندم: 500 گرم
آب ولرم: 250 میلیلیتر
روغن زیتون: 100 میلیلیتر
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
برای مغز:
کدو حلوایی پخته و رنده شده: 500 گرم
گردو خرد شده: 200 گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
هل پودر شده: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: 150 گرم
برای شربت:
شکر: 250 گرم
آب: 250 میلیلیتر
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تهیه خمیر:
آرد، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
آب ولرم را کمکم به مواد اضافه کرده و خمیر نرم و یکدستی را ورز دهید.
خمیر را به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
کدو حلوایی پخته و رنده شده، گردو، دارچین، هل و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
مونتاژ باقلوا:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ظرف پیرکس یا قالب مناسب را چرب کنید.
خمیر یوفکا را به شکل مستطیل برش بزنید و لایه به لایه داخل قالب بچینید. بین هر لایه خمیر، مقداری از مغز کدو حلوایی را بریزید.
آخرین لایه خمیر را روی مواد قرار دهید و با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.
پخت باقلوا:
باقلوا را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.
تهیه شربت:
شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید شربت غلیظ شود.
باقلوا داغ را با شربت سرد آغشته کنید و پس از سرد شدن سرو کنید.
برای تهیه کدو حلوایی پخته، میتوانید کدو حلوایی را بخارپز یا در فر بپزید.
برای ترد شدن باقلوا، میتوانید در انتهای پخت، کمی کره آب شده روی آن بمالید.
برای طعمدار کردن شربت، میتوانید از گلاب یا زعفران نیز استفاده کنید.
باقلوا را میتوانید در دمای اتاق یا یخچال نگهداری کنید.
برای تزیین باقلوا میتوانید از خلال بادام، پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.
اگر دوست دارید باقلوای شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر در شربت را افزایش دهید.
برای تهیه خمیر یوفکا میتوانید از خمیر یوفکای آماده نیز استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0