اکبر جوجه خانگی؛ مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه اکبر جوجه، طعم اصیل شمال در خانه شما اکبر جوجه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمیگردد. این غذا با طعم دلپذیر و روش پخت خاصش، طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید، این دستور پخت کامل را
طرز تهیه اکبر جوجه، طعم اصیل شمال در خانه شما
اکبر جوجه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمیگردد. این غذا با طعم دلپذیر و روش پخت خاصش، طرفداران زیادی دارد. اگر دوست دارید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید، این دستور پخت کامل را دنبال کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ: 1 کیلوگرم (به تکههای متوسط تقسیم شده)
پیاز: 3 عدد بزرگ
ماست چکیده: 1 پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
آبلیمو تازه: 4 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: نصف پیمانه
کره: 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مخلوط کردن مواد:
پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
مرغ، پیاز رنده شده، ماست چکیده، زعفران دم کرده، آبلیمو، گردو خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید مرغ به مدت حداقل 4 ساعت (و ترجیحا یک شب) در یخچال ماریناد شود.
کباب کردن:
تکههای مرغ را از مواد خارج کرده و روی سیخ چوبی یا فلزی بکشید.
کره را روی ذغال یا تابه داغ آب کرده و سیخهای مرغ را روی آن بچرخانید تا دو طرف آنها طلایی و پخته شود.
سرو:
اکبر جوجه را با برنج زعفرانی، زیتون پرورده، سبزی خوردن و گاهی اوقات همراه با سس انار سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی زنجبیل رنده شده یا پودر سیر نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید اکبر جوجه شما تردتر شود، میتوانید قبل از کباب کردن، تکههای مرغ را کمی خشک کنید.
برای اینکه اکبر جوجه شما رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از کمی زعفران دم کرده بیشتر استفاده کنید.
اکبر جوجه را میتوانید در فر نیز بپزید. برای این کار، تکههای مرغ را در ظرف پیرکس چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
رازهای طعم اصیل اکبر جوجه:
ماست چکیده: استفاده از ماست چکیده باعث میشود گوشت مرغ نرم و آبدار شود.
زعفران دم کرده: زعفران به اکبر جوجه رنگ و طعم دلپذیری میدهد.
گردو: گردو به اکبر جوجه عطر و طعم خاصی میبخشد.
کره: کره باعث میشود اکبر جوجه نرم و خوش طعم شود.
پخت آهسته و طولانی: پخت آهسته و طولانی باعث میشود مرغ به خوبی پخته شده و طعم مواد به خورد آن برود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0