تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
کد خبر : 613716

املت کدو حلوایی: یک صبحانه پاییزی دلچسب و پرخاصیت

املت کدو حلوایی: یک صبحانه پاییزی دلچسب و پرخاصیت

املت کدو حلوایی: یک صبحانه پاییزی خوشمزه و مقوی املت کدو حلوایی یک صبحانه یا میان وعده دلچسب و سالم است که با طعم شیرین کدو حلوایی و عطر ادویه‌ها، حسابی شما را سر ذوق می‌آورد. این املت علاوه بر طعم خوب، سرشار از ویتامین A و فیبر است و برای سلامتی بسیار مفید است.

املت کدو حلوایی: یک صبحانه پاییزی خوشمزه و مقوی

املت کدو حلوایی یک صبحانه یا میان وعده دلچسب و سالم است که با طعم شیرین کدو حلوایی و عطر ادویه‌ها، حسابی شما را سر ذوق می‌آورد. این املت علاوه بر طعم خوب، سرشار از ویتامین A و فیبر است و برای سلامتی بسیار مفید است.

مواد لازم:

۲ عدد تخم مرغ
¼ پیمانه شیر
¼ پیمانه کدو حلوایی پوره شده
۱ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده (پنیر چدار، موزارلا یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید)
½ قاشق چای‌خوری پودر دارچین
¼ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
کره یا روغن برای سرخ کردن

املت کدو حلوایی: یک صبحانه پاییزی دلچسب و پرخاصیت

طرز تهیه:

آماده کردن کدو حلوایی: کدو حلوایی را پوست بگیرید، دانه‌های آن را جدا کرده و به قطعات کوچک برش بزنید. سپس آن را بخارپز کنید تا کاملا نرم شود. بعد از پخت، کدو حلوایی را با استفاده از چنگال یا پوره کن له کنید تا پوره یکدستی حاصل شود.
مخلوط کردن مواد: در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. شیر، پوره کدو حلوایی، پنیر رنده شده، دارچین، زنجبیل، نمک و فلفل را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و مجددا همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سرخ کردن املت: تابه نچسبی را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری کره یا روغن در آن بریزید. مایه املت را در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن ببندد. سپس با کمک یک کفگیر، املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
سرو: املت آماده را به همراه نان تست، سبزیجات تازه یا هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید.

نکات مهم:

کدو حلوایی: می‌توانید از کدو حلوایی تازه یا کنسرو شده استفاده کنید. اگر از کدو حلوایی کنسرو شده استفاده می‌کنید، نیازی به پختن آن نیست.
ادویه‌ها: مقدار ادویه‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. برای طعم تندتر می‌توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
پنیر: می‌توانید از هر نوع پنیر رنده شده‌ای که دوست دارید استفاده کنید. پنیر فتا، پنیر پارمزان یا پنیر گودا نیز گزینه‌های خوبی هستند.
تزیین: برای تزیین املت می‌توانید از پیازچه خرد شده، گشنیز تازه یا کمی پودر پاپریکا استفاده کنید.

برای تهیه یک املت رنگارنگ‌تر، می‌توانید از کمی پودر زردچوبه به مایه املت اضافه کنید.
اگر دوست دارید املت شما نرم‌تر باشد، می‌توانید کمی خامه به آن اضافه کنید.
برای یک صبحانه کامل‌تر، می‌توانید املت کدو حلوایی را با سالاد سبزیجات یا میوه‌های تازه سرو کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.