تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1403 - 14:49
کد خبر : 616141

املت شاپوری: یک سفر طعم به گیلان

املت شاپوری: یک سفر طعم به گیلان

املت شاپوری؛ طعم اصیل گیلان در یک بشقاب املت شاپوری یکی از غذاهای محبوب گیلانی است که با ترکیبی ساده و خوشمزه از تخم‌مرغ، لوبیا چیتی، رب گوجه و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید: مواد لازم: تخم‌مرغ: ۳ عدد کنسرو لوبیا چیتی: ۱ قوطی

املت شاپوری؛ طعم اصیل گیلان در یک بشقاب

املت شاپوری یکی از غذاهای محبوب گیلانی است که با ترکیبی ساده و خوشمزه از تخم‌مرغ، لوبیا چیتی، رب گوجه و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد
کنسرو لوبیا چیتی: ۱ قوطی
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۲۵ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار دلخواه
آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه:

تفت دادن رب: کره را در تابه داغ کنید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. رب را تفت دهید تا رنگ آن سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن تخم‌مرغ: تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به رب تفت داده شده اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
اضافه کردن لوبیا: کنسرو لوبیا را آبکش کرده و به مخلوط تخم‌مرغ و رب اضافه کنید. می‌توانید لوبیا را کمی له کنید تا با بقیه مواد بهتر ترکیب شود.
تفت دادن املت: حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید املت به آرامی بپزد. برای اینکه زیر املت نسوزد، می‌توانید در تابه را بگذارید.
اضافه کردن آب نارنج: در چند دقیقه آخر پخت، آب نارنج را به املت اضافه کنید. آب نارنج طعم ترش و دلچسبی به املت می‌دهد.
سرو کردن: املت شاپوری را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

املت شاپوری: یک سفر طعم به گیلان
نکات و فوت و فن‌ها:

لوبیا: برای تهیه املت شاپوری می‌توانید از لوبیا چیتی پخته خانگی نیز استفاده کنید.
ادویه‌ها: برای طعم‌دار کردن املت می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند نعناع خشک، زیره یا کاری نیز استفاده کنید.
آب نارنج: آب نارنج به املت طعمی ترش و دلچسب می‌دهد. اگر آب نارنج در دسترس ندارید، می‌توانید از آب لیمو نیز استفاده کنید.
حرارت: حرارت زیر تابه را ملایم نگه دارید تا املت به آرامی بپزد و نسوزد.
تخم‌مرغ: برای اینکه املت پفکی شود، تخم‌مرغ‌ها را قبل از اضافه کردن به مواد دیگر، خوب هم بزنید.
نکات تکمیلی:
املت شاپوری گیلانی: در برخی مناطق گیلان، املت شاپوری را با سبزیجات معطر مانند شوید و تره خرد شده نیز تهیه می‌کنند.
تزیین: برای تزیین املت شاپوری می‌توانید از گوجه فرنگی، خیار و سبزیجات معطر استفاده کنید.
همراهی با سایر غذاها: املت شاپوری را می‌توانید به عنوان صبحانه، ناهار یا شام میل کنید. همچنین می‌توانید آن را به همراه انواع سالاد و ترشی سرو کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.