املت اسفناج؛ یک صبحانه سبز و پرانرژی
املت اسفناج، صبحانهای خوشمزه و مقوی املت اسفناج یکی از محبوبترین و سالمترین صبحانههاست که با مواد ساده و در کمترین زمان آماده میشود. این املت سرشار از پروتئین، آهن و ویتامینهای گروه B است و میتواند یک شروع عالی برای روزتان باشد. مواد لازم: تخممرغ: به تعداد دلخواه (برای هر نفر دو عدد تخممرغ
املت اسفناج، صبحانهای خوشمزه و مقوی
املت اسفناج یکی از محبوبترین و سالمترین صبحانههاست که با مواد ساده و در کمترین زمان آماده میشود. این املت سرشار از پروتئین، آهن و ویتامینهای گروه B است و میتواند یک شروع عالی برای روزتان باشد.
مواد لازم:
تخممرغ: به تعداد دلخواه (برای هر نفر دو عدد تخممرغ مناسب است)
اسفناج تازه: یک دسته
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: یک حبه
پنیر موزارلا یا پنیر فتا: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد:
اسفناج را بشویید و خرد کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید.
پنیر را رنده کنید.
تفت دادن سبزیجات:
در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا حجم آن کاهش یابد.
آماده کردن املت:
مخلوط تخممرغ را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا تخممرغها با سبزیجات مخلوط شوند.
نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کرده و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید املت ببندد.
اضافه کردن پنیر:
وقتی قسمت زیرین املت بسته شد، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
در تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود.
سرو:
املت آماده را به همراه نان تست یا نان تست شده سرو کنید.
نکات و فوت و فنها:
اسفناج: برای طعم بهتر، میتوانید از اسفناج تازه استفاده کنید. اگر از اسفناج منجمد استفاده میکنید، ابتدا آن را آب کرده و خوب آبکش کنید.
پنیر: علاوه بر پنیر موزارلا و فتا، میتوانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر چدار یا پنیر گودا نیز استفاده کنید.
سبزیجات: برای تنوع میتوانید به املت خود سبزیجات دیگری مانند قارچ، فلفل دلمهای یا گوجه فرنگی اضافه کنید.
عطر و طعم: برای طعم بهتر میتوانید از کمی پودر سیر، آویشن یا ریحان خشک استفاده کنید.
تخممرغ: برای یک املت پفدار، تخممرغها را قبل از اضافه کردن به تابه خوب هم بزنید.
حرارت: حرارت زیر تابه را متوسط نگه دارید تا املت به آرامی بپزد و نسوزد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0