اسموتی انجیر و هلو: یک جرعه از بهشت تابستانی
اسموتی انجیر و هلو: نوشیدنی تابستانی خوشمزه و مقوی اسموتی انجیر و هلو، یک نوشیدنی خنک و دلچسب برای روزهای گرم تابستان است. ترکیبی از شیرینی انجیر و طراوت هلو، یک نوشیدنی بینظیر را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این اسموتی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید: مواد لازم: انجیر تازه: 2 عدد
اسموتی انجیر و هلو: نوشیدنی تابستانی خوشمزه و مقوی
اسموتی انجیر و هلو، یک نوشیدنی خنک و دلچسب برای روزهای گرم تابستان است. ترکیبی از شیرینی انجیر و طراوت هلو، یک نوشیدنی بینظیر را برای شما به ارمغان میآورد. برای تهیه این اسموتی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
انجیر تازه: 2 عدد
هلو تازه: 1 عدد
شیر یا ماست: 1 پیمانه
یخ خرد شده: به مقدار دلخواه
عسل یا شیره افرا (اختیاری): به مقدار دلخواه
پودر دارچین یا زنجبیل (اختیاری): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آماده سازی میوهها: انجیر و هلو را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به قطعات کوچک برش بزنید.
مخلوط کردن مواد: تمام مواد را در مخلوطکن بریزید. اگر میخواهید اسموتی شما شیرینتر شود، میتوانید عسل یا شیره افرا به آن اضافه کنید. همچنین، برای طعم بهتر میتوانید از پودر دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
بلند کردن مواد: مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر اسموتی شما خیلی غلیظ بود، میتوانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید.
سرو: اسموتی آماده را در لیوان بریزید و با چند تکه یخ تزئین کنید.
نکات مهم:
انتخاب میوهها: برای تهیه این اسموتی میتوانید از انجیر و هلو تازه یا منجمد استفاده کنید.
شیرینکننده: به جای عسل یا شیره افرا، میتوانید از موز یخزده نیز برای شیرین کردن اسموتی استفاده کنید.
افزودنیها: برای طعمدار کردن اسموتی میتوانید از انواع مغزها، دانهها یا میوههای خشک مانند بادام، گردو، کشمش یا نارگیل استفاده کنید.
یخ: برای تهیه اسموتی خنکتر، از یخ خرد شده استفاده کنید.
نکات اضافی:
برای تهیه یک اسموتی پروتئینی، میتوانید به آن پودر پروتئین اضافه کنید.
اگر به دنبال یک اسموتی فیبر دار هستید، میتوانید از دانه چیا یا تخم کتان استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0