آمارتکستاریخ انتشار : دوشنبه 4 فروردین 1404 - 16:18
کد خبر : 617854

آموزش تصویری لوز پسته یزدی خانگی با روش قنادان قدیم

آموزش تصویری لوز پسته یزدی خانگی با روش قنادان قدیم

طرز تهیه لوز پسته یزدی خانگی به روش قنادی (اصیل و حرفه‌ای) لوز پسته یزدی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با بافت نرم و طعم بینظیر پسته، طرفداران زیادی دارد. در این روش، شما می‌توانید مانند قنادان حرفه‌ای، لوزی با کیفیت عالی و ماندگاری خوب درست کنید. مواد لازم: پسته خام

طرز تهیه لوز پسته یزدی خانگی به روش قنادی (اصیل و حرفه‌ای)

لوز پسته یزدی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با بافت نرم و طعم بینظیر پسته، طرفداران زیادی دارد. در این روش، شما می‌توانید مانند قنادان حرفه‌ای، لوزی با کیفیت عالی و ماندگاری خوب درست کنید.

مواد لازم:

پسته خام پوست کنده: ۲ پیمانه (ترجیحاً پسته رفسنجان یا دامغان)

شکر: ۱٫۵ پیمانه

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ½ پیمانه

پودر قند یا شکر آسیاب شده: برای تزیین

روغن گیاهی یا کره آب‌شده: برای چرب کردن قالب

آموزش تصویری لوز پسته یزدی خانگی با روش قنادان قدیم

مراحل تهیه لوز پسته یزدی به روش قنادی:
۱- آسیاب کردن پسته:

پسته‌ها را در آسیاب پودر کنید تا کاملاً نرم شود (نه خیلی ریز که روغن بیندازد).

اگر دوست دارید بافت لوز کمی دانه‌دار باشد، می‌توانید بخشی از پسته را درشت‌تر نگه دارید.

۲- تهیه شربت شکر:

در یک قابلمه، شکر و آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملاً حل شود.

وقتی شربت به جوش آمد، ۳ دقیقه بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود (نباید به مرحله شکرشکن برسد).

گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شعله را خاموش کنید.

۳- مخلوط کردن پسته و شربت:

پسته آسیاب‌شده را کم‌کم به شربت اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا یک خمیر یکدست تشکیل شود.

مخلوط باید کمی سفت باشد اما نه خشک (اگر خیلی شل بود، می‌توانید روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب اضافه تبخیر شود).

۴- فرم‌دهی لوز:

سطح کار را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن پهن کنید.

با وردنه آن را به ضخامت ۱ سانتی‌متر باز کنید.

با چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.

برای تزیین، روی لوزها را با پودر قند یا شکر آسیاب‌شده بپوشانید.

۵- خشک شدن لوز:

لوزها را ۲۴ ساعت در دمای محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود.

نکات کلیدی برای موفقیت در تهیه لوز پسته یزدی:

از پسته تازه و مرغوب استفاده کنید تا رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
شربت نباید زیاد غلیظ شود، در غیر این صورت لوز سفت می‌شود.
اگر دوست دارید لوز نرم‌تر باشد، می‌توانید کمی خامه یا کره به مخلوط اضافه کنید.
برای ماندگاری بیشتر، لوزها را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.