تاریخ انتشار : دوشنبه 8 بهمن 1403 - 14:42 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616317

آش هفت قلم اصیل اصفهانی: طعمی بی‌نظیر با دستور پخت خانگی

آش هفت قلم اصیل اصفهانی: طعمی بی‌نظیر با دستور پخت خانگی

طرز تهیه آش هفت قلم اصیل اصفهانی با نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آش هفت قلم اصفهان یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین آش‌های ایرانی است که با ترکیبی از حبوبات، سبزیجات و گوشت تهیه می‌شود. این آش مقوی و خوشمزه، برای فصل سرد سال بسیار مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این آش خوشمزه را

طرز تهیه آش هفت قلم اصیل اصفهانی با نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن

آش هفت قلم اصفهان یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین آش‌های ایرانی است که با ترکیبی از حبوبات، سبزیجات و گوشت تهیه می‌شود. این آش مقوی و خوشمزه، برای فصل سرد سال بسیار مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این آش خوشمزه را به همراه نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن آن با شما به اشتراک می‌گذارم.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله (استخوان دار): 500 گرم
برنج: 100 گرم
عدس: 100 گرم
لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا قرمز، ماش، نخود: از هر کدام 50 گرم
نخود: 100 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
سبزی آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره): 500 گرم
سیر: چند حبه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
گرد لیمو عمانی: چند عدد
نعناع داغ و پیاز داغ: برای تزئین

آش هفت قلم اصیل اصفهانی: طعمی بی‌نظیر با دستور پخت خانگی
مراحل تهیه:

خیساندن حبوبات: تمام حبوبات به جز عدس را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
پخت گوشت و حبوبات: گوشت را با استخوان در قابلمه‌ای جداگانه بپزید تا آب آن گرفته شود. حبوبات خیس خورده را به همراه برنج به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند.
تفت دادن پیاز و سبزی: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سبزی آش را شسته و خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
اضافه کردن سبزی به آش: مخلوط پیاز و سبزی را به قابلمه آش اضافه کنید.
اضافه کردن ادویه‌ها: زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه کنید.
افزودن گرد لیمو عمانی: گرد لیمو عمانی را در آش بیندازید تا طعم ترش و مطبوعی به آش بدهد.
کوبیدن آش: وقتی آش جا افتاد، می‌توانید مقداری از آن را با گوشت‌کوب بکوبید تا غلیظ‌تر شود.
تزیین و سرو: آش را در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزئین کنید.
نکات برای خوشمزه‌تر شدن آش هفت قلم:
استفاده از گوشت تازه و باکیفیت: استفاده از گوشت تازه و باکیفیت، طعم آش را بسیار بهتر می‌کند.
تفت دادن کافی سبزیجات: تفت دادن کامل سبزیجات باعث می‌شود طعم آن‌ها بهتر به آش منتقل شود.
کوبیدن آش: کوبیدن بخشی از آش باعث غلیظ‌تر شدن و خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود.
اضافه کردن نعناع داغ و پیاز داغ: نعناع داغ و پیاز داغ طعم بی‌نظیری به آش می‌دهند.
استفاده از ادویه‌های مناسب: استفاده از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و زنجبیل طعم آش را دلچسب‌تر می‌کند.
تازگی سبزی‌ها: استفاده از سبزی‌های تازه و باکیفیت، طعم آش را بسیار بهتر می‌کند.
حرارت ملایم: آش را با حرارت ملایم بپزید تا خوب جا بیفتد و نسوزد.
طعم‌دار کردن آب گوشت: برای طعم‌دار شدن آب گوشت می‌توانید از پیاز، هویج، کمی زردچوبه و چند دانه هل استفاده کنید.

نکات تکمیلی:

برای خوشرنگ شدن آش می‌توانید از مقداری زعفران دم کرده استفاده کنید.
برای عطر و طعم بهتر می‌توانید از کمی آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید از کمی آرد برنج استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.