تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1403 - 12:35 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 615704

آش لبو و اسفناج: طعمی دلنشین در یک کاسه

آش لبو و اسفناج: طعمی دلنشین در یک کاسه

آش لبو و اسفناج: ترکیبی خوشمزه و مقوی آش لبو و اسفناج، یک غذای سنتی و مقوی ایرانی است که با طعمی دلچسب و رنگ زیبایی که دارد، می‌تواند یک وعده غذایی کامل و لذت‌بخش باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با نکات و فوت و فن‌های تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

آش لبو و اسفناج: ترکیبی خوشمزه و مقوی

آش لبو و اسفناج، یک غذای سنتی و مقوی ایرانی است که با طعمی دلچسب و رنگ زیبایی که دارد، می‌تواند یک وعده غذایی کامل و لذت‌بخش باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با نکات و فوت و فن‌های تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش لبو و اسفناج:

لبو: 3 عدد متوسط
اسفناج: 500 گرم
نخود: 1 پیمانه (از شب قبل خیس شده)
لوبیا چیتی: 1/2 پیمانه (از شب قبل خیس شده)
عدس: 1/4 پیمانه (از شب قبل خیس شده)
برنج: 1/2 پیمانه
بلغور گندم: 1/4 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر: 3 حبه
روغن: به مقدار لازم
زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
آبغوره: به مقدار لازم
کشک: برای تزئین

آش لبو و اسفناج: طعمی دلنشین در یک کاسه
طرز تهیه آش لبو و اسفناج:

آماده‌سازی حبوبات: نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را به همراه کمی نمک در قابلمه بپزید تا کاملا نرم شوند.
پخت لبو: لبوها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات متوسط خرد کنید. لبوها را در قابلمه جداگانه با کمی آب و نمک بپزید تا کاملا نرم شوند. سپس آن‌ها را پوره کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
اضافه کردن سبزیجات: اسفناج را پاک کرده و خرد کنید. اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
ترکیب مواد: پوره لبو، حبوبات پخته شده، برنج، بلغور، زردچوبه، نمک، فلفل و نعناع خشک را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن آب: آب جوش را به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آش به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
اضافه کردن آبغوره: در انتهای پخت، آبغوره را به آش اضافه کنید و بچشید تا طعم آن تنظیم شود.
سرو: آش لبو و اسفناج را در کاسه ریخته و با کشک، نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نکات و فوت و فن‌ها:

برای خوشرنگ‌تر شدن آش، می‌توانید از آب لبوی پخته شده استفاده کنید.
برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید.
برای تزیین آش، می‌توانید از سبزیجات تازه خرد شده مانند جعفری و گشنیز نیز استفاده کنید.
برای اینکه آش لبو به ته نچسبد، بهتر است از قابلمه مسی یا چدن استفاده کنید و در حین پخت، آش را مرتب هم بزنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.