تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آذر 1403 - 12:15 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614939

آش لبوی خوشرنگ و خوشمزه: دستور پخت خانگی

آش لبوی خوشرنگ و خوشمزه: دستور پخت خانگی

طرز تهیه آش لبو خوشرنگ و مقوی آش لبو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل رنگ جذاب و خواص درمانی‌اش شناخته می‌شود. برای تهیه یک آش لبو خوشرنگ و مقوی، می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید: مواد لازم: لبو: 1 کیلوگرم نخود: نصف پیمانه لوبیا چیتی: نصف پیمانه عدس: نصف

طرز تهیه آش لبو خوشرنگ و مقوی

آش لبو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل رنگ جذاب و خواص درمانی‌اش شناخته می‌شود. برای تهیه یک آش لبو خوشرنگ و مقوی، می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید:

مواد لازم:

لبو: 1 کیلوگرم
نخود: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
بلغور گندم: نصف پیمانه
رشته آش: 250 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر: 4 حبه
روغن: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
کشک: برای سرو (اختیاری)
پیاز داغ و نعناع داغ: برای تزئین

آش لبوی خوشرنگ و خوشمزه: دستور پخت خانگی
طرز تهیه:

آماده سازی حبوبات: نخود، لوبیا چیتی و عدس را از شب قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
پخت لبو: لبوها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات متوسط تقسیم کنید. در قابلمه مناسب با آب بپزید تا کاملا نرم شوند.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. زردچوبه را اضافه کرده و تفت مختصری دهید.
پخت آش: حبوبات خیس خورده را به همراه لبوهای پخته شده، پیاز و سیر تفت داده شده به قابلمه اضافه کنید. آب جوش را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.
اضافه کردن بلغور و رشته: بلغور گندم را به آش اضافه کرده و اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس رشته آش را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید تا رشته‌ها نرم شوند.
تعیین طعم: نمک، فلفل و نعناع خشک را به مقدار دلخواه به آش اضافه کرده و مزه‌دار کنید.
سرو: آش لبو را در کاسه ریخته و با کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

نکات مهم:

برای خوشرنگ‌تر شدن آش لبو، می‌توانید از آب لبوی پخته شده برای رقیق کردن آش استفاده کنید.
برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید از سبزی آش مانند جعفری، گشنیز و تره نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش لبوی غلیظ‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار آب را کمتر اضافه کنید.
برای تهیه آش لبو مجلسی، می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا قلمه نیز استفاده کنید.

خواص آش لبو:

آش لبو به دلیل وجود مواد مغذی فراوان، خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله این خواص می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم، کاهش فشار خون، افزایش انرژی و خون‌سازی اشاره کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.