آمارتکستاریخ انتشار : دوشنبه 22 بهمن 1403 - 0:25
کد خبر : 616650

آش فلفل تبریز؛ یک غذای خوشمزه و تند آذری

آش فلفل تبریز؛ یک غذای خوشمزه و تند آذری

طرز تهیه اش فلفل تبریز اش فلفل تبریز یکی از غذاهای محبوب و لذیذ آذری است که به دلیل طعم تند و خوشمزه‌اش معروف است. این آش با ترکیب فلفل دلمه‌ای، گوشت چرخ کرده، حبوبات و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما توضیح می‌دهیم. مواد لازم: گوشت

طرز تهیه اش فلفل تبریز

اش فلفل تبریز یکی از غذاهای محبوب و لذیذ آذری است که به دلیل طعم تند و خوشمزه‌اش معروف است. این آش با ترکیب فلفل دلمه‌ای، گوشت چرخ کرده، حبوبات و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده (گوسفندی یا گاوی): ۳۰۰ گرم
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز: ۱ فنجان
نخود: ۱ فنجان
سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی (ترجیحاً سبز و قرمز): ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری
آب: به مقدار لازم
لیمو ترش (برای سرو): به دلخواه

 آش فلفل تبریز؛ یک غذای خوشمزه و تند آذری
دستور تهیه:

آماده‌سازی حبوبات: ابتدا نخود و لوبیا را در آب گرم خیسانده و سپس آنها را بپزید. برای تسریع پخت، می‌توانید حبوبات را از شب قبل خیس کنید.

تفت دادن پیاز: پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه بزرگ با روغن داغ تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

اضافه کردن گوشت: گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا گوشت رنگش تغییر کند.

اضافه کردن رب و ادویه‌ها: پس از اینکه گوشت کاملاً تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با زردچوبه، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی به‌خوبی سرخ شود.

اضافه کردن سبزیجات: سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به‌صورت مکعبی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم ریز خرد کنید. این مواد را به قابلمه اضافه کنید و کمی با مواد دیگر تفت دهید.

پختن آش: حالا حبوبات پخته‌شده را به قابلمه اضافه کنید. مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید مواد برای ۳۰ دقیقه دیگر بجوشند و به هم بپیوندند.

چک کردن طعم: پس از اینکه آش به غلظت دلخواه رسید، طعم آن را چک کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.

سرو کردن: آش فلفل تبریز را در کاسه‌های عمیق بریزید و در صورت تمایل مقداری لیمو ترش تازه روی آن بچکانید. می‌توانید این غذا را با نان سنگک یا برنج سرو کنید.

اش فلفل تبریز با طعم تند و بی‌نظیرش برای علاقمندان به غذاهای تند و خوشمزه یک گزینه عالی است. امیدوارم از درست کردن و خوردن این آش لذت ببرید!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.