آش غوره، طعمی بهشتی برای روزهای گرم
طرز تهیه آش غوره، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی آش غوره یکی از آشهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و مطبوع، مخصوصا در فصلهای گرم سال بسیار دلچسب است. برای تهیه این آش خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: مواد لازم: برنج: یک لیوان لپه: نصف لیوان سبزی آش:
طرز تهیه آش غوره، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی
آش غوره یکی از آشهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و مطبوع، مخصوصا در فصلهای گرم سال بسیار دلچسب است. برای تهیه این آش خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
برنج: یک لیوان
لپه: نصف لیوان
سبزی آش: نیم کیلوگرم (تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز)
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: یک عدد
آبغوره: نصف لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز داغ: به میزان لازم
طرز تهیه:
آماده سازی گوشت: پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه درآورید.
پخت حبوبات: برنج و لپه را از قبل خیس کنید و سپس همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزند.
اضافه کردن سبزی: سبزی آش را پاک کرده و خرد کنید. بعد از اینکه برنج و لپه کمی نرم شدند، سبزی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
اضافه کردن کوفته قلقلی: کوفته قلقلیها را در روغن کمی تفت دهید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
اضافه کردن آبغوره و ادویه جات: بعد از اینکه همه مواد پختند، آبغوره، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد.
تزیین و سرو: آش غوره را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی آب لیمو ترش تازه به جای آبغوره استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش غوره شما غلیظتر باشد، میتوانید کمی آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به آش اضافه کنید.
برای تهیه یک آش غوره مجلسی، میتوانید از گوشت قرمز به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
آش غوره را میتوانید با نان تازه یا سبزیجات تازه سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0