آش شله قلمکار خانگی؛ مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه آش شله قلمکار، یک غذای اصیل و مقوی ایرانی آش شله قلمکار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین آشهای ایرانی است که با طعمی لذیذ و غنی، انرژی بخش و مقوی است. این آش غنی از انواع حبوبات، سبزیجات و گوشت است و برای فصلهای سرد سال بسیار مناسب است. اگر دوست دارید
طرز تهیه آش شله قلمکار، یک غذای اصیل و مقوی ایرانی
آش شله قلمکار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین آشهای ایرانی است که با طعمی لذیذ و غنی، انرژی بخش و مقوی است. این آش غنی از انواع حبوبات، سبزیجات و گوشت است و برای فصلهای سرد سال بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این آش خوشمزه را در خانه تهیه کنید، این دستور پخت کامل را دنبال کنید.
مواد لازم:
حبوبات: عدس، ماش، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی، گندم، برنج (نیم دانه)
گوشت: قلم گوساله یا گوسفند
سبزی آش: تره، جعفری، شوید، مرزه، ترخون
پیاز: بزرگ
سیر: چند حبه
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیمو یا آبغوره: به مقدار دلخواه
کشک: برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه:
آمادهسازی حبوبات:
همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود.
روز بعد، حبوبات را آبکش کرده و با گوشت و قلم در قابلمه بریزید.
آب به اندازه کافی اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند.
آمادهسازی سبزی:
سبزیهای آش را پاک کرده و بشویید.
سبزیها را ریز خرد کنید.
تفت دادن پیاز و سیر:
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
اضافه کردن سبزی و ادویه:
سبزی خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیها نرم شوند.
زردچوبه و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.
اضافه کردن مواد به آش:
مواد تفت داده شده را به قابلمه آش اضافه کنید.
پخت آش:
اجازه دهید آش با حرارت ملایم به مدت چند ساعت بپزد تا همه مواد کاملا پخته و جا بیفتد.
در طول پخت، مرتب آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
کوبیدن آش:
وقتی آش کاملا پخت، آن را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شود.
اضافه کردن نمک و آبلیمو:
در انتهای پخت، نمک و آبلیمو یا آبغوره را به مقدار دلخواه به آش اضافه کنید و مزه آن را تنظیم کنید.
سرو:
آش شله قلمکار را در کاسه ریخته و با کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کرده و سرو کنید.
نکات مهم:
برای خوش طعمتر شدن آش، میتوانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش شما غلیظتر باشد، میتوانید کمی آرد برنج را با آب سرد مخلوط کرده و به آش اضافه کنید.
برای اینکه آش شما رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
آش شله قلمکار را میتوانید با نان تازه یا سبزی خوردن سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0