تاریخ انتشار : سه شنبه 16 بهمن 1403 - 14:27
کد خبر : 616513

آش تره کوهی به سبک کدبانوهای حرفه‌ای: دستور پخت و نکات طلایی

آش تره کوهی به سبک کدبانوهای حرفه‌ای: دستور پخت و نکات طلایی

طرز تهیه آش تره کوهی: نکات و فوت و فن آش تره کوهی یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از تره کوهی (نوعی تره شبیه به سیر و پیاز) طعم و عطر بی‌نظیری دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این آش خوشمزه را به همراه نکات و

طرز تهیه آش تره کوهی: نکات و فوت و فن

آش تره کوهی یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از تره کوهی (نوعی تره شبیه به سیر و پیاز) طعم و عطر بی‌نظیری دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این آش خوشمزه را به همراه نکات و فوت و فن‌های مهم آن به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش تره کوهی

تره کوهی: 500 گرم (پاک شده و خرد شده)
گوشت گوسفندی یا گوساله: 300 گرم (به صورت قیمه خرد شده)
پیاز: 1 عدد بزرگ (نگینی خرد شده)
نخود: 1/2 پیمانه
لوبیا: 1/2 پیمانه (مخلوط لوبیا قرمز و چیتی)
عدس: 1/2 پیمانه
برنج: 1/4 پیمانه
رشته آش: 100 گرم
نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم

آش تره کوهی به سبک کدبانوهای حرفه‌ای: دستور پخت و نکات طلایی

طرز تهیه آش تره کوهی

آماده‌سازی حبوبات: از شب قبل نخود، لوبیا و عدس را به طور جداگانه در آب خیس کنید. این کار باعث می‌شود حبوبات نرم‌تر شوند و نفخ آنها گرفته شود.
پخت گوشت: در یک قابلمه مناسب، گوشت خرد شده را به همراه پیاز نگینی خرد شده و زردچوبه در روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود.
پخت حبوبات: حبوبات خیس خورده را به طور جداگانه بپزید تا نیم‌پز شوند.
تهیه آش: در یک قابلمه بزرگ، گوشت پخته شده را به همراه آب آن بریزید. سپس حبوبات نیم‌پز شده را به آن اضافه کنید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید نیز به مواد اضافه کنید.
اضافه کردن تره کوهی: تره کوهی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
پخت آش: حرارت را ملایم کنید و بگذارید آش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل آش را نیز تنظیم کنید.
اضافه کردن رشته آش: پس از اینکه آش کمی غلیظ شد، رشته آش را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
تزیین آش: وقتی آش کاملا جا افتاد و رشته‌ها نرم شدند، نعنا خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آش را در ظرف‌های مورد نظر بریزید و با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های مهم در تهیه آش تره کوهی

استفاده از تره کوهی تازه: برای تهیه آش تره کوهی از تره کوهی تازه و مرغوب استفاده کنید. تره کوهی تازه طعم و عطر بهتری به آش می‌دهد.
خیساندن حبوبات: حتما حبوبات را از شب قبل خیس کنید. این کار باعث می‌شود حبوبات نرم‌تر شوند و نفخ آنها گرفته شود.
پخت جداگانه حبوبات: حبوبات را به طور جداگانه بپزید تا زمان پخت آنها با گوشت و سایر مواد یکسان باشد.
استفاده از آب قلم: برای طعم بهتر آش می‌توانید از آب قلم به جای آب معمولی استفاده کنید.
تنظیم مقدار تره کوهی: مقدار تره کوهی را می‌توانید با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. اگر طعم تره کوهی را بیشتر دوست دارید، می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید.
استفاده از نعنا داغ: نعنا داغ یکی از اجزای اصلی تزیین آش تره کوهی است. حتما از نعنا داغ تازه و خوش عطر برای تزیین آش استفاده کنید.
هم زدن مداوم آش: آش تره کوهی را در طول پخت به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
جا افتادن آش: اجازه دهید آش به آرامی بپزد و کاملا جا بیفتد. این کار باعث می‌شود آش طعم بهتری پیدا کند.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.