آش افغانی؛ طعمی بینظیر از شرق

طرز تهیه آش افغانی (آش رشته بدخشی) با نکات و فوت و فنها آش افغانی یا آش رشته بدخشی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب افغانستان است که با ترکیبی از حبوبات، سبزیجات و رشتههای مخصوص تهیه میشود. این آش علاوه بر طعم لذیذ، بسیار مقوی نیز هست. در ادامه طرز تهیه این آش خوشمزه
طرز تهیه آش افغانی (آش رشته بدخشی) با نکات و فوت و فنها
آش افغانی یا آش رشته بدخشی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب افغانستان است که با ترکیبی از حبوبات، سبزیجات و رشتههای مخصوص تهیه میشود. این آش علاوه بر طعم لذیذ، بسیار مقوی نیز هست. در ادامه طرز تهیه این آش خوشمزه را به همراه نکات و فوت و فنهای آن برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم:
لوبیا چیتی: 2 پیمانه
عدس قرمز: 1 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
رشته آش: 200 گرم
سبزی آش (اسفناج، تره، جعفری، گشنیز): 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر: 4 حبه
گوجهفرنگی: 4 عدد
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، نعناع خشک: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
خیساندن حبوبات: لوبیا چیتی، عدس قرمز و نخود را از شب قبل در آب خیس کنید.
پختن حبوبات: حبوبات خیس خورده را همراه با آب فراوان در قابلمه بپزید تا کاملا نرم شوند.
تفت دادن پیاز و سیر: پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
اضافه کردن سبزیجات: سبزی آش خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیها نرم شوند.
اضافه کردن ادویهها: زردچوبه، زیره، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
اضافه کردن گوجهفرنگی: گوجهفرنگی رنده شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
ترکیب همه مواد: حبوبات پخته شده، سبزیجات تفت داده شده و مخلوط ادویه را با هم ترکیب کنید.
اضافه کردن آب: آب جوش را به مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
پخت آش: اجازه دهید آش به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
اضافه کردن رشته آش: رشته آش را به آش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد تا رشتهها نرم شوند.
تزیین و سرو: آش را در ظرف سرو ریخته و با نعناع خشک تزیین کنید.
نکات و فوت و فنها:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی آبغوره یا آب نارنج نیز در آش استفاده کنید.
برای اینکه آش غلیظتر شود، میتوانید کمی آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به آش اضافه کنید.
اگر دوست دارید آش شما رنگ تیرهتری داشته باشد، میتوانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
برای تزیین آش میتوانید از کشک، پیازچه خرد شده و نعناع تازه نیز استفاده کنید.
میتوانید به جای رشته آش، از رشته فرنگی یا رشته پلویی نیز استفاده کنید.
نکات مهم برای یک آش خوشمزه:
سبزیجات تازه: استفاده از سبزیجات تازه و باکیفیت، طعم آش را بسیار خوشمزهتر میکند.
حبوبات نرم شده: حبوبات باید به خوبی پخته شوند تا نرم و له شوند.
تفت دادن مناسب پیاز و سیر: تفت دادن پیاز و سیر باعث میشود عطر و طعم آنها به خوبی به آش منتقل شود.
اضافه کردن ادویهها به اندازه: اضافه کردن ادویهها به مقدار مناسب، طعم آش را متعادل میکند.
پخت آهسته: پخت آهسته با حرارت ملایم باعث میشود آش جا افتادهتر و خوشمزهتر شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0