آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 14 مهر 1403 - 12:13
کد خبر : 612884

آش اسفناج خانگی: طعمی لذیذ و عطرآگین

آش اسفناج خانگی: طعمی لذیذ و عطرآگین

طرز تهیه آش اسفناج: یک غذای سنتی و مقوی آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل خواص فراوان اسفناج، بسیار مقوی و مفید است. این آش معمولاً در فصل بهار تهیه می‌شود و با نان تازه سرو می‌شود. برای تهیه آش اسفناج به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و

طرز تهیه آش اسفناج: یک غذای سنتی و مقوی

آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل خواص فراوان اسفناج، بسیار مقوی و مفید است. این آش معمولاً در فصل بهار تهیه می‌شود و با نان تازه سرو می‌شود. برای تهیه آش اسفناج به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:
اسفناج: ۱ کیلوگرم
لپه: نصف پیمانه
برنج: نصف پیمانه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
سیر: ۴ حبه
نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آبغوره یا آب نارنج: به مقدار لازم
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین (به مقدار دلخواه)
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد: لپه را از شب قبل خیس کنید. برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید. اسفناج را شسته و خرد کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
اضافه کردن اسفناج: اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
اضافه کردن لپه و برنج: لپه خیس خورده و برنج خیس خورده را به مواد اضافه کنید.
اضافه کردن آب: آب جوش را به مواد اضافه کنید به طوری که حدود ۵ سانتی‌متر روی مواد را بگیرد.
پخت آش: اجازه دهید آش با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم بپزد تا لپه و برنج کاملا پخته شوند.
اضافه کردن ادویه و سبزی خشک: در ۳۰ دقیقه آخر پخت، نعنا خشک، شوید خشک، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را به آش اضافه کنید.
اضافه کردن تخم مرغ: تخم مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه هم بزنید و سپس به صورت یکجا به آش اضافه کنید و هم بزنید تا آش یکدست شود.
اضافه کردن آبغوره یا آب نارنج: در آخر پخت، آبغوره یا آب نارنج را به آش اضافه کنید و بچشید تا طعم آن دلپذیر شود.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی کشک ساییده شده نیز در هنگام سرو آش استفاده کنید.
اگر دوست دارید آش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به آش اضافه کنید.
برای تزیین آش می‌توانید از نعنا خشک، شوید خشک و پیازچه خرد شده استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.