آش آبغوره خانگی، طعمی بهشتی برای روزهای سرد

طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه به روش سنتی آش آبغوره یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی ترش و دلچسب، انرژی بخش و مقوی است. برای تهیه این آش خوشمزه به روش سنتی، مواد زیر را آماده کنید: مواد لازم: نخود: 1 پیمانه (از شب قبل خیس کرده) لوبیا چیتی: 1/2
طرز تهیه آش آبغوره خوشمزه به روش سنتی
آش آبغوره یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با طعمی ترش و دلچسب، انرژی بخش و مقوی است. برای تهیه این آش خوشمزه به روش سنتی، مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم:
نخود: 1 پیمانه (از شب قبل خیس کرده)
لوبیا چیتی: 1/2 پیمانه (از شب قبل خیس کرده)
عدس: 1/2 پیمانه
بلغور: 1 پیمانه
برنج نیم دانه: 1 پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز): 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد بزرگ
سیر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آبغوره: 1 پیمانه
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی حبوبات: نخود، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید. سپس آنها را با هم بپزید تا نرم شوند.
تفت دادن پیاز و سبزی: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سبزی آش را نیز ریز خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند.
اضافه کردن حبوبات و ادویهها: حبوبات پخته شده، برنج و بلغور را به مواد اضافه کنید. آبغوره، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.
پخت آش: آب جوش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید آش با حرارت ملایم به مدت حدود یک ساعت بپزد تا جا بیفتد.
سرو: آش آبغوره را در کاسه ریخته و با نعناع داغ تزیین کنید.

نکات مهم:
برای طعم بهتر، میتوانید از آب گوشت یا عصاره گوشت به جای آب معمولی استفاده کنید.
برای غلیظتر شدن آش، میتوانید کمی آرد برنج یا نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.
میتوانید از انواع سبزیهای معطر دیگر مانند شنبلیله یا شوید نیز در آش آبغوره استفاده کنید.
برای طعم ترشتر، میتوانید مقدار آبغوره را بیشتر کنید.
آش آبغوره را میتوان با نان خشک یا نان سنگک میل کرد.
نکات برای یک آش آبغوره خوشمزه:
سبزی تازه: استفاده از سبزی تازه و باکیفیت، طعم آش را بسیار بهتر میکند.
تفت دادن مناسب پیاز و سبزی: تفت دادن کافی پیاز و سبزی باعث میشود آش طعم دلپذیرتری داشته باشد.
آرام پختن: آش آبغوره باید با حرارت ملایم و به مدت کافی پخته شود تا جا بیفتد و تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
تزیین زیبا: با استفاده از نعناع داغ، پیاز داغ و کشک، آش آبغوره را زیباتر و جذابتر کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0