تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
کد خبر : 611698

آرانچینی خانگی: یک انفجار طعم در دهان شما

آرانچینی خانگی: یک انفجار طعم در دهان شما

آرانچینی: یک کوفته برنجی ایتالیایی خوشمزه آرانچینی، کوفته برنجی ایتالیایی، یک پیش‌غذا یا غذای اصلی بسیار محبوب است که با طعم‌های متنوع و بافت ترد و نرم خود، دل هر کسی را می‌برد. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

آرانچینی: یک کوفته برنجی ایتالیایی خوشمزه

آرانچینی، کوفته برنجی ایتالیایی، یک پیش‌غذا یا غذای اصلی بسیار محبوب است که با طعم‌های متنوع و بافت ترد و نرم خود، دل هر کسی را می‌برد. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:
برای آرانچینی:
برنج: 2 پیمانه (برنج ایرانی مانند طارم یا هاشمی بهترین گزینه است)
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
پنیر موزارلا: 200 گرم (رنده شده)
تخم‌مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زعفران دم‌کرده: به مقدار دلخواه
برای سس گوجه (اختیاری):
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب: 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، ریحان خشک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
پخت برنج: برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و با کمی روغن و زعفران دم‌کرده مخلوط کنید.
تهیه مواد میانی: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
شکل دادن به آرانچینی: برنج پخته شده را با گوشت چرخ‌کرده، پنیر موزارلا و تخم‌مرغ مخلوط کنید تا یکدست شود. از این مخلوط به اندازه نارنگی برداشته و آن را به شکل توپ گرد درآورید.
پوشاندن با آرد سوخاری: توپ‌های آرانچینی را ابتدا در آرد سوخاری بغلطانید، سپس در تخم‌مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری بغلطانید.
سرخ کردن: روغن را در یک تابه گود داغ کنید و آرانچینی‌ها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
تهیه سس گوجه (اختیاری): پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آب، نمک، فلفل سیاه و ریحان خشک را اضافه کرده و اجازه دهید سس به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
سرو: آرانچینی‌های سرخ شده را با سس گوجه (در صورت تمایل) و سالاد سرو کنید.
نکات مهم:

برای تهیه آرانچینی می‌توانید از انواع پنیر مانند پنیر چدار یا پنیر پارمزان نیز استفاده کنید.
برای طعم‌دار کردن آرانچینی می‌توانید از سبزیجات خرد شده مانند نخود فرنگی، هویج و یا اسفناج استفاده کنید.
برای تهیه آرانچینی می‌توانید از فر نیز استفاده کنید. برای این کار، آرانچینی‌ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
پیشنهاد سرو:

آرانچینی را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا غذای اصلی سرو کنید. این غذا با سالاد، سس گوجه، یا سس مایونز بسیار خوشمزه می‌شود.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.